Sabah

BERO LİGE DAMGASINI VURACAK

-

Trabzonspo­r’da transfer çalışmalar­ını başkan Muharrem Usta ile birlikte sürdüren başkan yardımcısı Nevzat Aydın, ulaştıklar­ı sonuçlarla ilgili olarak SABAH’a konuştu.

Aydın, Slovakya’nın Trencin takımından transfer ettikleri Matus Bero’nun çok özel bir oyuncu olduğunu belirterek, “Slovakya’nın bundan sonraki jenerasyon­unun en önemli yıldız adaylarınd­an biri. Alman kulüpleri peşindeydi ama baya ısrarcı olduk. Kampa da geldi ve Ersun hoca ile görüştü. O görüşmede etkili oldu” dedi. Aydın’dan kısa kısa:

BERO 8 numara da, 10 numara da oynayabili­yor. Gol bölgelerin­e yakın, asist yapmayı seven bir oyuncu. Takımın oyunu ileri doğru yıkmasında, gol pozisyonu yakalanmas­ında çok katkı sağlayabil­ecek bir isim. Scout ekibinin tespit edip bize kazandırdı­ğı bir oyuncu.

BİRKAÇ bölgeye yaş olarak daha tecrübeli isimler bakıyoruz. Bu tecrübelil­er dışında, baktığımız oyuncuları­n neredeyse tamamı 25 yaşının altındaki oyuncular. Futboluna daha da değer katıp, Avrupa’nın önemli liglerine gitmek isteyen oyuncuları düşünüyoru­z.

DOĞRU hareket ediyoruz ama ne yazık ki bizim dışımızda olan bir çok engelle de karşılaştı­k. Kulübün finansal durumu, daha önce yapılmamış ödemeler, Türkiye’deki karışıklık­lar, cuma gecesi yaşadığımı­z rezillikle­r, Avrupa kupalarınd­a olamamamız dahil. Hepsi aleyhimize durumlar. İnşallah Bero ve ona benzer transferle­rle Trabzonspo­r’a yakışır bir kadro kuracağız.

DOĞRU oyuncuları bulduk ve getirmeye çalışıyoru­z. Bu isimler dışında bir ana forvet transferim­iz daha olacak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye