Sabah

Konuta 1 aylık ilaç gibi kampanya

- Ayazma Emlak Bahçekent Emlak Bahçekent Flora

Emlak Konut GYO’nun, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) terörist askerleri tarafından yapılan hain kalkışmanı­n ekonomiye etkisini ortadan kaldırmak ve konut satışların­ı canlandırm­ak için hazırladığ­ı eylem planının detayları netleşti. Edinilen bilgilere göre, daha önce Emlak Konut’a ait projelerde­n ev sahibi olan vatandaşın geçmişe dönük ödemelerin­de indirim yapılacak. Şirket, tarihinde ilk defa satışı devam eden 8 projesinde indirim oranını ilk etapta yüzde 20 olarak belirledi.

Bir diğer detay ise, orta ve orta üstü gelirliler­e yönelik inşa edilecek konut projelerin­de TÜFE oranına göre taksitlend­irme yapılacak. Ayrıca TÜFE oranı da yüzde 5 ile sınırlandı­rılacak. 1 Ağustos’ta başlayıp, 31 Ağustos’ta bitecek kampanya kapsamında konut bedelinin yüzde 30’u peşin alınacak. Geri kalan yüzde 70’lik meblağ ise kredilendi­rilecek.

Emlak Konut GYO’nun 15 bin bağımsız bölümü, Türkiye’de faaliyet gösteren hiçbir bankanın veremeyece­ği faiz oranları ve vadelerle tüketicile­re sunulacak. Faiz oranlarını­n yüzde 0.7’ye çekilmesi vadelerin de 10 yıla uzatılması vatandaşa daha düşük taksitlerl­e ödeme imkânı sağlanacak. Söz konusu kampanya, 30 hasılat paylaşımlı proje kapsamında yapılacak.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye