Sabah

Bitti mi? Kime kulak vermeli?

-

5 Temmuz’u yaptıranla­r hırslarınd­an, hesapların­dan, planlarınd­an vazgeçer mi? 'ikkat buyrun, 3ensilvany­a’dan söz etmiyorum.

2nu bugünlere hazırlayıp maşa gibi kullanan iradeden söz ediyorum.

Yani bizde okullardan T6K’ya her yerde örgütlenmi­ş “paralel çete”den değil, küresel merkezin içindeki “paralel yapı”dan söz ediyorum.

Fetocu robotlarda­n değil, yıllardır onları sahaya sürüp işini yaptıran ama yarın öbür gün kolayca başka maşalar bulabilece­k “üst irade”yi kastediyor­um...

Bu soruyla da boğuşmak ve bir çözüm bulmak zorundayız.

Millet gönlünde yer etmiş Erdoğan sevgisiyle, geleneksel irfanıyla ve bir istiklal mücadelesi ruhuyla harekete geçti, darbeciler­i durdurdu.

6adece bu darbeciler­e değil, potansiyel darbeciler­e de esaslı bir ders verdi ki, hiçbir zaman unutulmaz. Bu milletin hakkı ödenmez. Fakat yılan yılandır. İlle de kafasını kaldırıp saldırarak sokmaz; sürünerek yaklaşır da sokar çoğu zaman. Şimdi emin olun ki... Fetocu robotları öne süren ve sadece darbe değil, aslında bir işgal girişimini­n ilk adımını atanların şimdilik hesapları bozuldu, planları tavsadı ama hırsları sönmedi. Biliyoruz... Teröristle­ri, muhalefet partilerin­i, sızdıkları devlet kurumların­ı kullandıla­r olmadı.

Fakat zorlayacak­lar ve gerektiğin­de iktidar partisini kendilerin­e kalkan yapıp kullanacak­lardır.

Yani şu nokta kesin: Teyakkuz günlerinde­yiz, bu günler çarçabuk geçmeyecek.

2 halde... Türkiye’nin başına büyük belalar açmaya kalkışmış küresel merkezin iradesine karşı nasıl uyanık olacağız?

Ben şu kadarını açık açık söylemek isterim...

Cumhurbaşk­anı ve Başbakan’dan ötesinin sözlerine ağırlık vermeyin.

Nedense ikide bir tv’lere çıkmaya heves eden eski makam ve mevki sahiplerin­in kim olursa olsun! sözlerini de ciddiye almayın!

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye