Sabah

POLİS DAMAT DEHŞET SAÇTI

-

. satte ikna edilen

teslim oldu.

Sivas’tan kısa süre önce Çerkezköy’e tayin olarak gelen polis Salih Peşter (35) ile eşi Diler Peşter (34) iddiaya göre ailevi sorunlar yüzünden tartıştı. Salih Peşter tartıştığı eşini silahla yaraladı. Silah seslerini duyan apartman sakinleri hemen polis ve sağlık ekibine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler olaya müdahale etti. Murat

Yaralanan Diler Peşter ambulans ile Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılır­ken, Salih Peşter çocukları ile beraber kayınvalid­esini ve kayınpeder­ini rehin aldı. Polis memuru Salih Peşter, meslektaşl­arının uzun süren ikna çabaları sonucu iki çocuğunu teslim etti. Daha sonra yaraladığı kayınvalid­esini de bırakma kararı aldı. Salih Peşter, kayınvalid­esi Yüksel Sezer’i (61) evin kapısından bırakmak yerine itfaiye aracılığı ile balkondan vermek isteyince polis olay yerine İtfaiye çağırdı. İtfaiye aracılığı ile balkondan teslim alınan yaralı kayınvalid­e, eşi Selim Sezer’in (63) damadı tarafından öldürüldüğ­ünü söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan olay yerine Polis Özel Harekat ekiplerini de çağırdı. Bir süre sonra Peşter silahını polise teslim etti. Polisin 3.5 saatlik ikna çalışması neticesind­e teslim olan katil zanlısı gözaltına alındı. Peşter, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde alınan sağlık raporunun ardından Gazi Polis Merkezi’ne götürüldü. Selim Sezer’in cansız bedeni ön otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye