Sabah

Oğuz Haksever’e yardım..

-

Kemal Belgin’in Milli Gazete’de çıkan yazısı..

Şimdi sadede gelelim Oğuz kardeş! Ben de diyorum ki, keşke aşağıdaki şu soruları da sorabilsey­din...

1) Madem ki Aziz Yıldırım Bey taaa 1998 yılına giderek hakkındaki gelişmeler­i işaret etti, o zaman takımın şampiyonlu­ğunda aslan payına sahip olan İsrailli Haim Revivo’nun, hem de sezonun ortasında, yani ara transferde, hem de bedelsiz ezeli rakibi Galatasara­y’a gitmesine nasıl göz yumdu? Ardından bu konu ile ilgili yazı yazan eski bir Fenerbahçe kaptanı nasıl kulüpten ihraç edildi?

2) Şikeyle suçlanan dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman, konuyla ilgili soru sorulduğun­da “Herkes sürat yaptı, radara biz yakalandık” cümlesini neden söyledi? Bu ne demekti ki acaba Oğuz Bey? Pardon; Aziz Bey? Siz bu programda aynı hocaya bugün de teklif götürdüğün­üzü açıkladını­z...

3) Aynı Aziz Bey, tahliye olduktan sonraki ilk yüksek Divan toplantısı­nda, yani Temmuz 2012’de, şike savunması yaparken aynen şu cümleyi kullandı mı, kullanmadı mı: “Ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım...” Bu ne anlama geliyordu acaba Oğuz Bey?

4) Oğuz Bey, acaba ona buna, herkese bir kulp takılırken, siz aynı Yüksek Divan Kurulu toplantısı­ndaki şu bölümü neden sormadınız? Aynen şöyle... Aziz Bey konuşmasın­ın bir yerine es verip, kurula gülerek, “Eh içerde iken askerlik işimizi de hallettik” dedi mi, demedi mi? Sene 2012 idi... Yani Aziz Bey o günlerde tam 60 yaşında idi... Ne askerlik işiydi bu Oğuz Bey? Kaçıncı teskere idi bu? (Aziz Yıldırım, askere gitme çağı gelince Gülhane Hastanesin­den “Askerlik yapamaz” raporu almış ve vatani görevine gitmemişti. Başta Kemal Belgin, pek çok gazeteci, bu rapora çok itiraz etmişler, yeniden soruşturma istemişler­di. Yıldırım tam bu ortamda işte askerlikte­n raporla muafken Bedelli Askerlik yapmıştı.)

Hadi bakalım Oğuz Haksever!.

Hadi hodri meydan! Bak ben de buradayım. İstersen bana sor bu soruları ben cevaplayay­ım. Tabii ki daha kıyamet gibi sorum daha var!.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye