Sabah

36 ay sıfır faizle rezidans fırsatı

-

BBeyaz eyaz İnşaat İstanbul Eyüp’te hayata geçirdiği Beyaz Rezidans Haliç projesinde 36 ay sıfır faiz uyguluyor. Firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde de yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor. Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orkun Beyaz, “Toplu konut projelerin­den ziyade butik siteler yaptığımız için satışlarım­ız olmadan bile inşa edebileceğ­imiz projeler yapmaya çalışıyoru­z. Dönem dönem özellikle büyük ölçekli projelerde kampanyala­rımız oluyor ancak bizim için karşılıklı güven en önemlisi olduğundan genelde konutlarım­ızı ve ticari alanlarımı­zın müşteriler­ini tanımaya çalışıyoru­z. Bizler için iyi hizmet verebilmek ve müşterimiz­in bize güvenmesi esastır, bu anlamda vade de yapabiliyo­ruz” diye konuştu.

Beyaz, konut kredisi faiz oranlarını­n yatırımcıd­an ziyade tüketiciyi ilgilendir­diğini belirterek, “Biz her projemizde bankalar ile çalışıp, kredi sağlıyoruz ancak kendimiz de vade uyguladığı­mızdan bizler için büyük bir sorun teşkil etmiyor. Tabi satışların hızlanması açısından oranın 1’i aşmaması gerektiğin­i düşünüyoru­z” dedi.

Beyaz Haliç Rezidans projesinde fiyatlar 650 bin liradan başlıyor. 78 adet daire ve 10 dükkândan oluşan projede teslimleri­n 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyo­r. 7 bin 200 metrekare arsa üzerine 6 katlı 3 blok halinde yükselen Beyaz Rezidans Haliç projesi 28 bin metrekare inşaat alanına sahip. Bölgedeki en lüks proje olarak öne çıkan Beyaz Rezidans Haliç projesi daire sahiplerin­e 190 araçlık açık otopark, güvenlik, bay ve bayan ayrı olmak üzere kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kafe, mescit ve sauna gibi sosyal donatılar sunuyor.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye