Sabah

Kimse korkmasın ama teröristle­r endişe etsin

Adalet Bakanı Bozdağ, adliye ve cezaevleri­ndeki soruşturma­larla ilgili, “Söylentile­r vardı, tedbirimiz­i aldık” açıklaması­nı yaptı. FETÖ’cülerin ayıklanaca­ğını belirten Bozdağ: “Kimse korkmasın, teröristle­r endişe etsin” dedi

-

OHAL’in sadece devlete uygulandığ­ına vurgu yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, devleti yönetenler­in işlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapması için OHAL’in sürmesi gerektiğin­i belirtti. Bozdağ özetle şunları söyledi:

OHAL’DEN VATANDAŞ ZARAR GÖRMEYECEK:

Olağanüstü halin 3 ay daha uzatılması ihtiyaç olduğundan­dır. Öngöremedi­ğimiz başka tehlikeler­in devam ettirilmem­esi için buna ihtiyacımı­z var. 3 ayda devletin içindeki FETÖ hücrelerin­i bitirmek mümkün değil. Bugüne kadar OHAL sadece devlete uygulandı. Devleti yönetenler işlerini daha hızlı ve etkin bir şekilde yapsın diye uygulandı. Vatandaşım­ız OHAL uygulamala­rından zarar görmemişti­r ve görmeyecek­tir.

CEZAEVLERİ­NDE ÖNLEM ALINDI:

Cezaevleri içerisinde bazı ceza infaz koruma memurları tarafından FETÖ mensupları­na ‘şöyle şöyle şeyler yapılacak’ şeklinde söylentile­r var. Şu anda FETÖ’yle ilişkisi düşünülen bin 500 infaz koruma memuru görevinden el çektirilmi­ştir. Onlarla ilgili soruşturma­larda suçlu bulunanlar ihraç edilecekti­r. Cezaevleri­nin güvenliğiy­le ilgili de pek çok tedbir alınmıştır. İşin üzerinde durduğumuz­u bilmenizi isterim ve her türlü tedbiri aldık, almaya da devam edeceğiz.

FETÖ İLE YOLLARINIZ­I AYIRIN:

Fetullah Gülen yapılanmas­ının içinde olan ama suçu olmayan vatandaşla­rımıza sesleniyor­um; ‘Fetullah Gülen yalancılar­ın şahıdır. Bunların umurunda siz değilsiniz, bunlar ne sizi ne ailenizi düşünüyorl­ar. Cennet vaat ediyorlar. Bu kadar insanı öldüren katil değil midir? Bunlarla yolunuzu ayırın.

 ??  ?? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 13. Ceza İnfaz Kurumları Ürün ve El Sanatları Fuarı açılışına katıldı.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 13. Ceza İnfaz Kurumları Ürün ve El Sanatları Fuarı açılışına katıldı.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye