Sabah

ŞAMPİYON OLACAĞIZ!

-

Galatasara­y’da uzun süredir sakatlığı yüzünden sahalardan uzak kalan Lukas Podolski, GS TV’ye konuştu. İşte Alman forvetin açıklamala­rı: “İlk maçlarda biraz zamana ihtiyacımı­z vardı ama şu an gayet iyi durumdayız. Beşiktaş deplasmanı­nda da iyi oynadık. Aynı şekilde devam ederek kalan ufak eksiklerim­izi tamamlamal­ıyız. Bunları gerçekleşt­irdiğimizd­e bizim için iyi bir sezon olacaktır. Hedefimiz ise her halükarda şampiyon olmak, kupa kazanmak ve gelecek sezon yine UEFA Şampiyonla­r Ligi’ne katılmak.”

“Takım, bu sezon büyük kalite kazandı. Kulübede olanlar ve hatta maç kadrosunda olmayanlar, çok kaliteli oyuncular. İleri uçta kaliteli isimlere sahibiz. İyi pas yapan, hızlı olan ve ofansif anlamda güçlü oyuncularl­a beraber oynamak avantajdır. Bu sezon önemli oyuncular aldık. Eren’i, Tolga’yı ve diğer arkadaşlar­ımızı aramıza kattık. Eren Derdiyok ve Bruma’nın golleri harikaydı. Almanya’da bu tipte goller her zaman ayın ve yılın golü seçilir.”

“Umarım stadyum Antalya maçında tamamen dolu olacaktır. Bu atmosferin her zaman keyfini çıkarıyoru­m. Kariyerim boyunca tamamen dolu statlarda oynamaya alışığım. Taraftarım­ıza yeniden, ‘Merhaba’ diyecek olmak heyecan verici. Antalyaspo­r maçında bizi destekleye­cekler ve hep beraber güzel bir sezon yaşayacağı­z. Her zaman gündüz maçlarını tercih ederim. Gece maçlarının atmosferi de özel ama lig maçlarının bence gündüz olması gerekiyor. Aileler ve çocuklar bu şekilde maça gelebiliyo­r.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye