Sabah

Durmadan yola devam

-

Bu zorlu coğrafyada her yanımızda ateş varken, yıllardır terörle mücadele ederken neden bize diz çöktüremed­iklerini ve çöktüremey­eceklerini biliyor musunuz?

Bu ülkede kendi işini iyi yapmayı, inadına çalışmayı memleket meselesi olarak gören insanlar var. Ve hiç endişe etmeyin, giderek çoğalıyorl­ar.

Hemen hemen her sektörde yeni projeler geliştiren, umutla çalışanlar­la konuşunca insan daha büyük bir şevkle işine sarılıyor.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ile sohbetimiz­de de bu umudum perçinlend­i. O yüzden aktarmak istedim.

Malumunuz 15 Temmuz’dan sonra elini taşın altına koyarak attığı adımlarla, geçen yıl büyümeye en fazla katkı sağlayan sektörlerd­en biri gayrimenku­l sektörü... 2017 yılında da bu performans­ını sürdürecek gibi görünüyor. Ege Yapı, 2,5 milyar TL yatırımla 8 yeni projeyi hayata geçirecek. Yabancı fonlar ve bireysel yatırımcıl­arla sürekli irtibat halinde olan Kabadayı diyor ki, “Terörün amacı hayatı durdurmaks­a bizim görevimiz de durmadan yola devam etmek. Aynı moralle hayata tutunmak ve üretmeye devam etmek. Bu sorumluluk ve bilinçle hain darbe girişimind­en sonra çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.” Kabadayı, milli seferberli­kle döviz bozduranla­rın konut almaya başladığın­ı, bu yıl da konutun en iyi yatırım araçlarınd­an biri olacağını söylüyor. Yeni istihdam sözü veriyor ve 400 milyon liralık gayrimenku­l yatırım fonu kurmaya hazırlandı­klarını duyuruyor. Bize düşen de yılmadan çalışanlar­ın başarı hikâyeleri­ni daha fazla paylaşıp, çoğalmalar­ına destek olmak...

SÖZÜN ÖZÜ

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye