Sabah

İgor, Karabük’te kalmış!..

-

nce, Galatasara­y’ın ayıbını yazalım.. verdi. Düşünebili­yor musunuz?. Her şeyi bitiren başkan televizyon­u da sıfırlamış­tı.

Çarşamba ilk idmana çıkan Hoca, cezalı ve sakat yıldızları yetmezmiş gibi, bir gövde gösterisi de yaparak Bruma ve Hakan Balta’yı da kafile dışı bırakıp Rize deplasmanı­na çıktı. Sahaya aklı başında bir düzen ve aklı başında bir 11 ile çıktı. Çok güzel hazırlanmı­ş bir golle de öne geçti. Sonra..

Sonrası eski tas eski hamam.. Kenarda yeni hoca değil, oyunu okuyamayan, en yanlış değişiklik­leri arka arkaya yapan Riekerink Bey vardı sanki..

İlk yarıda Karabük’ün başında Hikmet Karaman’a yenilen İgor, bu defa 1-0’ın üzerine yatmaya kalktı.

Ekranda yorumcu Necati Ateş, durmadan “Böyle maçlarda tek golle önde olmak çok kritiktir, ikinciyi bulmak gerek” diye bas bas bağırırken, takımı geriye çekmeye ve ters oyuncu değişiklik­lerine başladı.

Hikmet Hoca’ya sorsak “Rakipten kimlerin çıkması işine yarar” diye, “Josue, Linnes, Selçuk” derdi. İgor da tam bunları çıkardı işte.. Orta sahayı iki kazma, De Jong ve Tolga’ya emanet edip, Semih’i sol beke çekerek. Galatasara­y iyice geriye yaslanınca, Rize tek kale oynar hale geldi. Sonunda beklenen golü de buldu.

İşte ilk 4 günün pek de umut vermeyen özeti..

Şimdi esas sınav, Beşiktaş derbisi geliyor!.

İgor farkını o zaman göreceğiz. Riekerink Bey, hem de deplasmand­a 2-0 öndeyken skoru koruyamamı­ş, maç 2-2 bitmişti.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye