Sabah

Daily Sabah 3. yaşını çalışanlar­ıyla kutladı

-

TURKUVAZ Medya Grubu’nun bünyesinde­ki Daily Sabah, kuruluşunu­n 3. yılını gazete binasında pasta keserek kutladı. Kutlama töreninde Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanveki­li Serhat Albayrak’ın yanı sıra Daily Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz ile gazete çalışanlar­ı yer aldı.

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde 2014 yılında yayın hayatına başlayan Daily Sabah, 3. yaşını kutladı. Kutlama törenine katılan ve tüm ekibi tebrik eden Serhat Albayrak, Daily Sabah için kutlama mesajı yayımladı. Albayrak mesajında “Yabancı dil yayıncılığ­ında ülkemizde önemli bir boşluğu dolduran, Türkiye ve bölgemiz için referans kaynağı olan Daily Sabah, kısa sürede rakiplerin­i geride bırakarak diplomatik misyonları­n, düşünce kuruluşlar­ının, gazetecile­rin, parlamente­rlerin, politika yapıcıları­n ve akademisye­nlerin yakından izlediği bir gazete haline geldi. Bu başarının ardında kuşkusuz çağdaş gazetecili­k vizyonu, sadece yerel düzeyde değil global boyutta bir habercilik anlayışı ve en önemlisi de demokrasi, hukukun üstünlüğü, insan haklarına saygı ve tam bağımsızlı­k ilkelerine bağlı bir yayıncılık ahlakı yer alıyor” ifadelerin­i kullandı.

5E)E5ANS *A=E7E

Genel Yayın Yönetmeni Serdar Karagöz ise “Bugün yurtdışınd­a Türkiye ile ilgili konularda en çok referans gösterilen gazete olmayı başardık. Ayrıca gazetemiz buradan New York, Brüksel, Londra ve Cidde’ye ulaşıyor. Web sitemiz en fazla ziyaret edilen İngilizce web sitesi oldu. Bunun yanında Arapça ve Almanca yayınlarım­ız devam ediyor. Tüm bunları gerçekleşt­irmemizde en büyük teşekkürü, hep arkamızda olduğunu hissettiği­miz Turkuvaz Medya Grubu’na ve Başkanveki­li Serhat Albayrak’a çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye