Sabah

Baykal miti!

-

sena Atalay ve eski eşi Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Caner Erkin arasındaki gerilim yeni bir boyuta taşındı. Eski eşinin icra takibi başlatması üzerine sessizliği­ni bozan Caner Erkin, sosyal medya hesabı üzerinden Atalay hakkında şoke edici iddialarda bulunmuştu. Caner mesajında, Asena Atalay'ın evlilik birliği sırasında 3. kişilerle birlikte olduğu halde oğlunun zarar görmemesi için hukuki haklarını kullanmadı­ğını belirtti. Ünlü futbolcu mesajında, “Üzülerek ifade ediyorum ki oğlum Çınar, akıl sağlığında­n yoksun, kendi menfaat ve çıkarların­ı ön planda tutan ve bunun için sınır tanımayan, annelik bilincinde­n tamamen uzak bir anneye sahip” ifadesini kullandı.

Bu mesaj sonrası savcılığa başvuran Asena Atalay, Caner Erkin'in, kendisini kamuoyunda iffetsiz bir kadın ve anne gibi göstermeye çalıştığın­ı iddia ederek, “Caner beni itibarsızl­aştırmaya çalışıyor ve kişiliğimi zedeliyor. Mesajı iftira ve hakaret dolu sözlerden ibarettir. Yaptığı açıklamala­rla kişiliğimi zedeleyen Caner Erkin'in cezalandır­ılmasını istiyorum” dedi. Savcılık, Asena Atalay'ın şikâyetini­n ardından ünlü futbolcu hakkında soruşturma başlattı.

Deniz Baykal Stuttgart’taki “referandum paneli”ne katılma kararını iptal etmiş.

“Gitmemiz doğru olmazdı” diyor, alkış bekliyor.

Siyasetçid­ir, normal sayıyorum.

Ama Baykal o eski “devlet

imajının çoktan erozyona uğradığını; “yerli ve milli muhalif” havalarını­n kimseyi ikna edemediğin­i fark edemiyor.

Millet, onu ’de Cumhurbaşk­anlığı seçimi nedeniyle “Olmaz, olmaz, oldurmayın!” diye haykırışla­rı ve Anayasa Mahkemesi’ni harekete geçirişiyl­e hatırlıyor. yor.

Muhafazakâ­r medyada Baykal’dan hâlâ bir şeyler umanlar var ya, işte ona hiç Daha üç ay önceydi... TV’de izlemedik mi? Baykal, kendisine kumpas kuran dairenin şimdi içeride olan Fetöcü yöneticile­ri için “ama o zaman )etöcüler deyip Ahmet Hakan’ı bile güldürmüşt­ü. Aynı programda “7emmuz’da

diyen bir siyasiden söz ediyoruz. Nasıl bir “devlet” anlayışını­n “yerli ve milli” siyasetçis­iyse artık?

Daha birkaç hafta önce CH3’lilere “5eferandum­da

Baykal’dı. Bu sözlerde nasıl “mal

üstenciliğ­i; halkçılık havasında nasıl bir seçkincili­k var, düşünün!

Almanya’ya gitmiyormu­ş...

Eh, zaten burada

mında yaşıyor.

diyen de orta-

 ??  ?? Caner Erkin
Caner Erkin
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye