Sabah

BU KEZ ÇİN’DE

-

Yazarlar Kulübü, yurtdışı panellerin­e Londra, Washington, Brüksel, Berlin ve Moskova’nın ardından Çin’de devam ediyor. Şanghay ve Pekin’de yapılacak olan panellerde SABAH yazarları, 15 Temmuz’u ve yeni dönemde ÇinTürkiye ilişkileri­ni konuşacak.

24 Mart’ta Şanhgay Üniversite­si Türk Araştırmal­arı Enstitüsü’nde ve 27 Mart’ta ise Pekin’de Renmin Üniversite­si’nde gerçekleşe­cek olan ve moderatörl­üğünü aHaber sunucusu Duygu Leloğlu’nun üstleneceğ­i panellerde konuşacak yazarlar şöyle: Aralarında Asayiş Şube eski Müdürü Ziya Çalışkan’ın da bulunduğu 19 eski polis tutuklandı. ByLock kullanan 23 öğretmen gözaltına alındı. FETÖ’nün başkent yapılanmas­ına ilişin 265 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi. 20 ildeki operasyonl­ada 105 kişi yakalandı.

SABAH Ekonomi Müdürü Dr. Şeref Oğuz / Çin-Türk ilişkileri ve ortak perspektif­ler.

SABAH köşe yazarı Prof. Dr. Hasan Bülent Kahraman / Türkiye’nin Siyasi Görünümü.

Cumhurbaşk­anı Başdanışma­nı ve DailySabah köşe yazarı Saadet Oruç / 15 Temmuz sonrasında Batı dünyasının Türkiye üzerine negatif algı yönetimi.

SABAH ve DailySabah köşe yazarı Prof. Dr. Kerem Alkin / Avrasya’nın küresel lojistik kavşağı: Türkiye. Aralarında eski Cizre Emniyet Müdürü Ali Aydın Akkoca, meslekten ihraç edilmiş emniyet müdürleri Mehmet Balcı, Metin Çil ile komiserler Atilla Çavuş, Mustafa Çakal, Mustafa Aktepe, Şevket Bölükbaşı’nın da bulunduğu 16 polis tutuklandı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye