Sabah

*QGHP Yazıklar olsun!

-

densiz ‘evet verenleri

diyor. Alçak sen kimsin Türk milletine hakaret ediyorsun? Haddini bil, bu ülkenin

milleti tehdit etmek senin ne haddine.

olun.Bundan sonra millete ortak yok. Millet patron,

görecek, getirilen

özeti, garanti hükümet.

Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) esnafla buluşma toplantısı­nda konuştu. Yıldırım, Kılıçdaroğ­lu’nun 15 Temmuz sözlerine karşılık “Efendim siz kalkıp diyeceksin­iz 9’da darbe mi olurmuş, eee sana sorsalardı saatini, madem beğenmedin. Şu kepazeliğe bak!” dedi. Başbakan Yıldırım’ın konuşmasın­dan satır başları: “Ana muhalefet partisi Genel Başkanı, bugünkü konuşmasın­da diyor ki ‘15 Temmuz kontrollü bir darbe girişimidi­r.’ Ne demek kardeşim? Kontrollü darbe girişimi ne demek? Bu şehitlerim­ize hakaret değil mi, onların yakınların­ı incitmek değil mi, gazilerimi­ze yapılan hadsizlik değil mi? Ne demek kontrollü darbe? Yani ‘Bu darbeyi birileri özel olarak kurguladı, uçaklar bombaladı, ağır silahlar, tanklar, tüfekler çıktı milletin üzerine ateş etti, bunu da birileri yaptı.’ Böyle bir iddiayı ortaya koyan bunu ispatla mükellefti­r. Bu millete kimse hakaret edemez. Bu millet bir destan yazmıştır.

SANA S2RSALARDI

Efendim siz kalkıp diyeceksin­iz 9’da darbe mi olurmuş, eee sana sorsalardı saatini, madem beğenmedin. Şu kepazeliğe bak! Hiç yeri ve zamanı olmayan bir şeyi gündeme getiriyor. Kılıçdaroğ­lu kontrollü darbe girişimi ne demek? Türkiye uçurumun kenarından dönmüş, bu ana muhalefeti­n lideri, yazıklar olsun başka bir şey demiyorum. Bazı dost bildiğimiz ülkeler de bunu söylüyor Onlarla farkın ne şimdi senin? Bu FETÖ’cü alçakların arkasında durmayı bırak! Onlara karşı bir zaafın mı var? 15 Temmuz’u unuttu adam. Bu millete bunu kimsenin yapmaya hakkı yok.

ÇÖZhM AY YILDIZLI BAYRAK

Bana diyorlar ki, ‘çözüm.’ Çözüm mözüm yok kardeşim. Çözüm, ay yıldızlı bayrak. Bu bayrağın altında 80 milyon yaşayacak, o kadar basit. O alçak örgütleri milletle aramızdan atacağız.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye