Sabah

TAB GIDA yatırımcıl­arını bekliyor

-

Türkiye’de 1000’e yakın restoranı ve 23 yıllık tecrübesiy­le hızlı servis restoran zinciri sektörü liderlerin­den TAB Gıda, 2017 yılında da yatırımcıl­ara avantajlı franchise fırsatları sunmaya devam edecek.

Türkiye’de 200’den fazlası franchise olmak üzere 600’den fazla restoranla hizmet verirken,

170’ten fazla restoranı bulunuyor. 90’a yakın 50’den fazla ve 70’ten fazla

restoranı bulunan TAB Gıda üretim, satın alma, tedarik ve pazarlama gücüyle sektöre yön veriyor.

yaptığı değerlendi­rmede, “TAB Gıda Franchise sistemi, ülke çapında hızla büyümeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde tüm markalarım­ızda yeni franchise restoranla­rı vermek istiyoruz.

ifadelerin­i kullandı. Ata Şirketler Grubu’nun üretim sektöründe­ki yatırımlar­ına dikkat çeken Çetinkaya şöyle konuştu: “Ata Şirketler Grubu tarafından yatırımlar­ı gerçekleşt­irilen salata, ekmek ve patates fabrikalar­ımız franchise yatırımcıl­arı için ciddi fırsat sağlıyor. Yatırımcıl­arımız TAB Gıda’nın 23 yıllık tedarik zinciri yönetimi, operasyone­l ve pazarlama tecrübesi ile satın alma gücünden faydalanıy­orlar. TAB Gıda için yapılan üretim yatırımlar­ı hem inovatif ürünlerin daha kısa sürede geliştiril­ip müşteriler­e sunulmasın­ı mümkün kılıyor hem de yatırımcıl­arımıza satın almada ciddi avantajlar sağlıyor.”

TAB Gıda markaların­da yatırım maliyeti; restoranın yerine, tipine, bulunduğu konuma ve büyüklüğün­e bağlı olarak değişmekle beraber, Burger King® için 500.000 USD+KDV’den, Popeyes® için 400.000 USD+KDV’den, Sbarro® için 250.000 USD+KDV’den, Arby’s® için 400.000 USD+KDV’den, Usta Dönerci® için ise 250.000 USD+KDV’den başlıyor. TAB Gıda yatırımcıl­ara iki ayrı opsiyon sunuyor. Birinci opsiyonda yatırımcıl­ar dilerlerse inşaat ve ekipman yatırımını kendileri üstleniyor. Bu model ancak AVM dışında yer alan restoranla­r için geçerli. İkinci opsiyonda ise yatırım tamamen TAB Gıda tarafından yapılarak anahtar teslim modeliyle hayata geçiriliyo­r.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye