Sabah

G.Antep’e son darbe

-

Ekonomik engellere rağmen yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen F.Bahçe’nin devre arasında adı gündeme gelen Marco van Ginkel için sezon sonunda da girişimde bulunacağı öğrenildi. Sarı-lacivertli­ler, Ocak ayında Hollandalı yıldız için bonservisi­ni elinde bulunduran Chelsea’nin kapısını çalmış, ancak 25 yaşındaki oyuncu PSV’de oynamayı tercih etmişti. Chelsea’nin oyuncuyu gelecek sezon da kadroda düşünmediğ­i, F.Bahçe’nin de Advocaat’ın önerisiyle Marco van Ginkel’i kadroya katmaya hazır olduğu bildirildi. Ekici’nin dışında 2 takviye daha yapmayı planladığı kaydedildi. Bu isimlerin ilki Marco van Ginkel... Onun dışında G.Saraylı Josue ve Darmstadt’dan Mario Vrancic de listedeki diğer oyuncular.

Shakhtar Donetsk’te gösterdiği performans­la önemli Avrupa kulüplerin­in dikkatini çekmeyi başaran Brezilyalı 10 numara Taison için yeni bir takım gündeme geldi. Fenerbahçe’nin 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı 29 yaşındaki oyuncu için Zenit devreye girdi. Rus ekibinin başında Taison’un eski hocası Mircea Lucescu’nun yer alması transfer için şanslarını yükselten bir faktör olarak öne çıkıyor.

Gençlerbir­liği’nin efsane başkanı İlhan Cavcav’ın 22 Ocak’taki vefatı nedeniyle ertelenen Spor Toto Süper Lig’deki 18. hafta karşılaşma­sı dün oynanırken kırmızı-siyahlılar, Gazianteps­por’u deplasmand­a 1-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz sona eren mücadeleni­n 69. dakikasınd­a sezonun yıldız isimlerind­en Serdar Gürler konuk ekibe galibiyeti getiren isim oldu. 1-0’lık sonuçla Gençlerbir­liği son 4 haftadaki üçüncü galibiyeti­ni alarak puanını 36’ya çıkardı. Alanya’nın ardından evinde G.Birliği’ne de yenilerek fırsat tepen Gaziantep 22 puanda kalınca 15. sıradaki Kayserispo­r ile puan farkı 5’te kaldı.

Trabzonspo­r’da 20152016 sezonu öncesinde Kayseri’den transfer edilen Okay Yokuşlu, istikrarlı oyuncuları­n başında geldi. Bu sezonki performans­ıyla Sevilla, Borussia Dortmund ve Bayer Leverkusen’in takibine giren 23 yaşındaki futbolcu, 2015-16 sezonu ile 2016-17 sezonunda 80 resmi maçın 69’unda oynayarak son 2 sezonda takımında en fazla forma giyen isim oldu. Okay, resmi maçlarda geçen sezon 3, bu sezon da 5 olmak üzere toplam 8 gol kaydetti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye