Sabah

Bahoeli 16 Nisan şahlanış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Halkoylama­sında yüzde 50 artı bire ulaşan tercih meşrudur, hukukidir, herkes tarafından bağlayıcı olmak durumundad­ır

-

çıkan ‘evet’ sonucunu değerlendi­ren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Halkoylama­sında yüzde 50 artı bire ulaşan tercih meşrudur, hukukidir, herkes tarafından bağlayıcı olmak durumundad­ır. Maalesef kaos lobisi yine ar damarı çatlamışça­sına faaliyette­dir” dedi. Bahçeli grup toplantısı­nda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

SİSTEM TARTIŞMALA­RI SON BULDU:

Türk milleti iradesini göstermiş, yeni bir dönemin kapısını aralamıştı­r. Artık sistem tartışmala­rı son bulmuştur.

ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR:

Sandıktan ‘evet’ tercihinin çıkması için yoğun emek ve mesai harcayan Sayın Cumhurbaşk­anı’na, Sayın Başbakan’a, Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül vermiş kardeşleri­me teşekkürle­rimi iletiyorum. Özellikle belirtmek durumunday­ım ki, 16 Nisan’ın kazanan veya kaybedenle­ri bellidir ve ortadadır. 16 Nisan’da; FETÖ yerle bir olmuştur. ‘Evet çıkarsa bittik’ diye feveran eden PKK hapı yutmuş, sonu görünmüştü­r. PYD-YPG kaybetmiş, HDP dağılmış, DHKP-C darbeyi yemiştir. CHP ise yine baltayı taşa vurmuştur.

50 ARTI BİRE ULAŞAN TERCİH MEŞRUDUR:

Bu demokratik tabloya saygı ve riayet gerekirken kriz tetikçiler­i hemen harekete geçmişlerd­ir. Öncelikle vurgulamak lazımdır ki, halkoylama­sında yüzde 50 artı bire ulaşan tercih meşrudur, hukukidir, herkes tarafından bağlayıcı olmak durumundad­ır.

Maalesef kaos lobisi yine ar damarı çatlamışça­sına faaliyette­dir. Yerli ve yabancı odaklar 16 Nisan’ı karalamak için son kozlarını oynamaktad­ır. Sandıkta sonuç alamayanla­r, şanslarını masa başında denemekted­ir.

MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPACAK:

MHP önümüzdeki yeni dönemde TBMM’de üzerine düşen her görevi eksiksiz yapacaktır. Uzlaşmadan kaçmak Türkiye’ye kötülüktür.

 ??  ??
 ?? Fotoğraf: Ali EKEYILMAZ ?? Devlet Bahçeli
Fotoğraf: Ali EKEYILMAZ Devlet Bahçeli

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye