Sabah

Turkuvaz’a 7 ödül yılın gazetesi

‘Altın Palmiye’ için halk oylaması bitti. SABAH ‘en iyi gazete’, aHaber ‘en iyi haber kanalı’ seçildi. atv dizisi ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ 4 ödül aldı

-

HALKIN oylarıyla belirlenen Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’nde; SABAH yılın gazetesi, aHaber yılın kanalı, atv’den Cem Öğretir de yılın sunucusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yılın dizisi dahil 4 dalda ödül kazandı.

TV ve müzik dünyasının en iyilerinin halkın oylarıyla belirlendi­ği ‘Türkiye Altın Palmiye Ödülleri’ bu yıl 4’üncü kez düzenleniy­or. 20 Mart-20 Nisan arasında yapılan oylama sonuçları açıklandı ve Altın Palmiye ödüllerini almaya hak kazanan isimler belli oldu. Halk oylamasınd­a Turkuvaz Medya Grubu’na ödül yağdı. Yılın Televizyon dizisi atv ekranında yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oldu. Yılın Erkek Dizi Oyuncusu atv’nin ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisindek­i rolüyle Oktay Kaynarca, Yılın Kadın Dizi Oyuncusu; aynı dizide canlandırd­ığı karakterle Deniz Çakır seçildi. Yılın Yardımcı Dizi Oyuncusu yine aynı dizide rol alan Turgay Tanülkü oldu. Yılın Haber Kanalı; aHaber, Yılın Erkek Haber Sunucusu; atv ana haber bülteni sunucusu Cem Öğretir ve Yılın Gazetesi SABAH olarak belirlendi.

ÖDÜL TÖRENİ 8 MAYIS’TA

Bu yıl ilk defa İstanbul’da gerçekleşe­cek olan ödül töreni, Zorlu Center Raffles Hotel’de 8 Mayıs’ta yapılacak. Ödül töreninin ismi 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Saygı Gecesi olarak açıklanırk­en galada bir anma töreni de yapılacak. Sunuculuğu­nu Vatan Şaşmaz ve Elif Ece Uzun’un üstlendiği, onur ve jüri özel ödüllerini­n 1 Mayıs’ta açıklanaca­ğı törene ünlü Romanyalı şarkıcı Brianna’nın yanı sıra Chris Thrace ve Kate Line onur konuğu olarak katılacak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye