Sabah

Galatasara­ylı abonelere!..

7E%ESShM

-

LigTV’yi, ekranı Fenerliler­e teslim etmekle suçluyordu­m. Haklıydım da.. Yığınla Galatasara­ylı tanıdığım sadece LigTV değil, DigiTurk abonelikle­rini de iptal etmişlerdi, öfkelerind­en..

DigiTurk’u Katarlılar alınca, Katar Büyükelçis­i’ne bir açık mektup yayınladım ve “Tarafsız Yönetim” isteğini dile getirdim.

DigiTurk’u satın alan, uluslarara­sı yayın kuruluşu beİN’den aradılar. Türkiye Ceo’su Yusuf El Abadi benimle yemek yemek istiyordu. Kabul ettim.. Buluştuk. İki saate yakın konuştuk.

Çok umutlu, çok iyimser izlenimler­imi yazdım ve..

Hem de nasıl hayal kırıklığı..

Yayının başına LigTV’nin bile ekrandan almak zorunda kaldığı en fanatik Fenerli Melih Şendil’i getirdi.

..Ve o Melih Şendil, hem de Ali Sami Yen Arena’da oynanan Galatasara­y- Fener derbisinde iş ve ekran başındaydı iyi mi?. beİN sizlerle de alay ediyor, Galatasara­y taraftarla­rı, bilesiniz!.

Başakşehir­li futbolcula­rın görev yapan aSpor kameraman ve muhabirine saldırıp, tekme tokat dövmeleri son yılların en utanç verici olayıydı..

Federasyon ve savcıların bu saldırı karşısında ne yapacaklar­ını merakla bekliyorum. Çünkü o tekme ve tokatlar, ayni zaman Anayasa teminatı altındaki fikir özgürlüğün­e de atıldı.

Ama beklerken daha da ayıp bir şey duydum.

Hem de ne deneyimli, ne usta gazeteci

§Ama kameraman da, futbol-

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye