Sabah

Alex’ten hatırlatma!

-

tribünleri susturan Arjantinli, formasını çıkarıp rakip taraftarla­ra göstererek Katalanlar­ın gönlünü fethetti. Öte yandan El Clasico’da 3 yıldır suskun olan Messi, ligde 343, Şampiyonla­r Ligi’nde 94, Kral Kupası’nda 43, İspanya Süper Kupası’nda 12, Kıtalarara­sı Kupa’da 5, UEFA Süper Kupa’da ise 3 gol atarak 5. dalyasını yapıp kariyerine bir tuğla daha koydu. yemedi.

Fenerbahçe’de Josef de Souza’nın hikayesi derbiye damga vurdu... Brezilyalı oyuncu, maçtan bir gün önce yapılan son taktik idmana yüksek ateş ve grip nedeniyle katılamadı. Advocaat’la görüşen oyuncu, “Oynamak için elimden geleni yapacağım. Beni hemen planların dışına atmayın” dedi. Advocaat SàQFr -JH dF CV TF[Pn . HPlànà aUan +PTFG dF SPV[a JlL LF[ (alaUaTaraZ

GSouza’nın son antrenmana çıkamayışı, basından gizlenirke­n, oyunculara “Bu durumu hiçbir yerde ağzınızdan kaçırmayın. Rakip öğrenip farklı taktikler üzerinde çalışmasın” uyarısı yapıldı.

Sağlık heyeti de yoğun tedaviye başladı. Takım otobüse bineceği saatlerde Brezilyalı yıldız, Advocaat’ın yanına gitti ve “Kendimi iyi hissediyor­um. alatasaray­lı Rodrigues, 71. dakikada Sneijder’in pasında Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldı ancak vuruşunda F.Bahçe kalecisi başarılı oldu. Hollandalı oyuncu kaçan pozisyona ‘Why’ (Neden) diye isyan etti. Bunu duyan kaleci Volkan, ‘Because I am here bro’ “Çünkü ben buradayım Oynamaya hazırım” dedi. Hollandalı teknik adam şaşırdı. Souza’ya “Emin misin?” diye tekrar tekrar sordu. Souza TT Arena çimlerine ayak bastığında hala ateşi düşmemişti. Maç içinde her zamanki güçlü görüntüsün­den uzaktı. Ancak son anlarında yaptığı kafa vuruşuyla, adeta gösterdiği özverinin karşılığın­ı alarak derbi zaferinin kahramanı oldu. Josef ateşiyle derbiyi yakarken, Advocaat’ta tecrübeiyl­e derbiyi oynanmadan kazanmış oldu! kardeşim” dedi. Bu yanıt sosyal medyada fenomen oldu. Volkan derbideki iyi oyunu içinse, “Küfüre tepki” demekle yetindi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye