Sabah

Katar·da TrkiyH·nin tanıtımını yaptık

-

TORUNLAR GYO, Katar ve Türkiye arasında sürdürüleb­ilir iş ilişkileri geliştirme­k amacıyla 19- 21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen ‘Expo Turkey by Qatar’ fuarına iki projesiyle katıldı. Katar National Convention Center’da 2. Hall’de 100 metrekare standla yer alan Torunlar GYO, İstanbul’un en dikkat çekici projeleri arasında gösterilen Torun Center ve 5. Levent’i Körfez yatırımcıl­arına daha yakından tanıtma fırsatı buldu. GYODER ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, bu tür fuarların sektör tanıtımı açısından büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

YABANCILAR GELECEK

Torun, “Katar, ülke olarak çok zengin. Kişi başına milli geliri 100 bin doların üzerinde. Onların yeraltı zenginlikl­eri var, bizim de yerüstü zenginlikl­erimiz... Onlar, bizim doğal güzellikle­rimizin çok farkında değil. Projelerim­izi anlatırken, Türkiye’yi de anlatıyoru­z. Bu nedenle Katar’da yapılan fuarın önemi büyük” dedi.

Gelecek yıllarda fuara olan ilginin katlanarak artacağını belirten Torun, “Türk şirketleri­n Katar’daki etkinliği her geçen gün artarken, Katarlı yatırımcıl­ar da Türkiye’deki gayrimenku­l yatırımı seçenekler­i ile tanışıyor. Gayrimenku­l sektörü olarak, Katar ile ilişkileri­mizi geliştirer­ek, ülkemize çok daha fazla yabancı yatırımcı çekecek potansiyel­e sahibiz” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ?? Aziz
Aziz

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye