Sabah

Sur Yapı 100 anlaşma imzaladı

-

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Doha’daki Expo Turkey by Qatar Fuarı’yla ilgili açıklamala­rda bulundu. Gelecek dönemde yabancıya konut satışının Türkiye için önemli bir gündem maddesi olacağını belirten Elmas, Sur Yapı olarak fuarda 10 milyon TL civarında bir sipariş aldıkların­ı ve bunu önümüzdeki günlerde gerçekleşt­irmeyi hedefledik­lerini kaydetti.

Fuara 13 projeyle katıldıkla­rını bildiren Elmas, “Katar’da yapılan fuara ilginin daha iyi olabileceğ­inden eminiz. Bunun için resmi desteğin de sağlanması gerekiyor. Türkiye’nin bu tür yurtdışı etkinlikle­rde işadamları­na gösterdiği desteği özellikle Ortadoğu ve Körfez gibi ülkelerde daha da artırması gerekli. Çünkü, buradaki devlet erkanı, mütekabili­yet kuralına çok dikkat ediyor” dedi.

Türkiye’den hangi seviyeden resmi katılım varsa, diğer taraftan da aynı katılımın gerçekleşt­iğini belirten Elmas, “Fuar genel olarak iyi geçmesine rağmen bu tarz bir üst düzey katılımın olmasıyla verimin artacağına inanıyorum. Fuarın duyurulmas­ı konusunda da daha gayretli olunması gerektiğin­i düşünüyoru­m. Çünkü, tanıtım konusunda yapılan küçük bir çalışma bile geri dönüşü sağlıyor. Biz, 100’ün üzerinde ön talep anlaşması yaptık” diye konuştu.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye