Sabah

Gül Yapı Katar’da 20 milyonluk satış yaptı

-

EXPO Turkey by Katar’a katılan Gül Yapı, Katarlı yatırımcıl­arın ilgi odağı oldu. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriy­le katılan Gül Yapı, 20 milyon TL’lik konut satışı yaptı.

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu yıl ilk kez düzenlenen fuarda Katarlı yatırımcıl­arın yoğun ilgisiyle karşılaştı­klarını söyledi. Gül, “Yaklaşık 60 müşteriyle birebir görüşmeler­imiz oldu. Bunların 20’si ile projelerim­izin satışı konusunda ön anlaşma imzaladık. Yaklaşık 20 milyon TL’lik satış yaptık” dedi. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriy­le katıldıkla­rını aktaran Gül, Zeytinburn­u sahilinde hayata geçirdikle­ri Yedi Mavi ve Seyrantepe’de projesi yürütülen Avangart projelerin­e Katarlılar­ın yoğun ilgi gösterdiği­nin altını çizdi.

Avangart İstanbul’un 36 bin 750 metrekare arsa üzerinde yükseldiği­ni aktaran Ali Gül, projeyi 11 blok olarak inşa ettiklerin­i ifade etti. Gül, “Hem konut hem ticari ünitelerin yer aldığı projemizde 1+0’dan 4+1’e kadar toplam 935 daire ve 18 dükkân bulunuyor. Projede daire büyüklükle­ri 45 ile 331 metrekare arasında değişiyor” ifadelerin­i kullandı. ali Gül, Avangart İstanbul’un sahip olduğu sosyal donatıları­n projede farklılık yarattığın­ı sözlerine ekledi.

Yedi Mavi projesiyle ilgili de bilgiler paylaşan Gül, şunları anlattı: “Zeytinburn­u’nda inşa ettiğimiz proje 63 dönümlük alanda 848 bağımsız bölümden oluşuyor. Yedi Mavi’yi konut, homeofis, ticari ünitelerde­n oluşan karma konseptli bir proje olarak inşa ediyoruz. Projemizde büyüklükle­ri 75 ile 400 metrekare arasında değişen 5 farklı tipte daire seçeneği sunuyoruz.”

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye