Sabah

AVANTAJ KANARYA’DA

-

Final biletini sLorlarla almak Citerse

sa Hollà daIa çoL lerde isteyen ve ’liL

olVr ve CeraCerliL

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalin ilk ayağı fırtına gibi başladı. 3’te sağdan kullanılan Başakşehir kornerinde Epureanu’nun kafası direği yaladı. 7’te Şener’in uzaklaştır­amadığı topa Cengiz sol çaprazdan sağ ayakla mükemmel vurdu:

F1-0... 9’da Şener sağdan kesti, Van Persie’nin kafasını Caiçara çizgiden çıkardı. 11’de sağdan Visca harika bir pas yolladı, arka direkte Cengiz, Şener’i ekarte ederek fileleri ikinci kez buldu: 2-0. 12’de Lens’in sağdan ortasını kaleci Faruk yumrukladı, Ozan’ın gelişine şutu ağlara enerbahçe, Beşiktaş ve Galatasara­ylılar, takımların­da memnun olmadıklar­ı isimlerle Cengiz’in kıyaslarke­n, “Böyle bir yıldız niye biz de yok” diyerek üzüntüleri­ni dile getirdiler. Cengiz dün gece sosyal medyanın en çok konuşulan gitti: 2-1... 39’da soldan kornere yine Epureanu kafayı vurdu, bu kez Volkan mükemmel çıkardı. İkinci yarı tempo biraz düşük olsa da heyecan yüksekti. 61’de Şener ceza sahasına sağdan girdi, pasında Van Persie kafayla skoru eşitledi: 2-2... Fenerbahçe kabus gibi bir başlangıca rağmen, avantajı Kadıköy’e taşıdı. isimlerind­en biri oldu.

Cengiz Ünder Başakşehir’e 8 ay önce 700 bin Euro’ya transfer oldu. Menajeri F.Bahçeli Batur Altıparmak. Fenerbahçe ise Aatif’ı 2.5 milyon Euro’ya aldı.

Cengiz gollerini atmaya devam ediyor. Ah be Beşiktaş keşke Cengiz ve Çağlar Söyüncü’yü alsaydın.

Millet 3 kuruşa Cengiz Ünder’i alır yıldız yapar, büyük takımlar yıldızları bitirir.

Sneijder’ın, Volkan Demirel’e yapamadığı­nı dünkü çocuk Cengiz Ünder yaptı. Aferin çocuk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye