Sabah

Kim’in derdi BÜYÜK!

ABD’li magazin yıldızı Kim Kardaşyan’ın kalça estetiğini yapan Brezilyalı doktordan itiraf: Kim’in kalçası maalesef kontrolden çıktı. Operasyon sırasında belinden alıp kullandığı­mız yağlar yaptığı iki doğum sonrası kalçayı sönmüş balona döndürdü

-

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardaşyan’ın Meksika tatilinde çekilen bikinili fotoğrafla­rının magazin basınına “Kardaşyan’ın kalçasında selülitler oluşmuş” şeklinde servis edilmesini­n yankıları sürüyor. Kardaşyan’a bir şok da kalça estetiğini yapan Brezilyalı doktor Aardon Rollins’in yorumuyla geldi. Rollins, itiraf gibi açıklaması­nda ünlü yıldızın kalçasının kontrolden çıktığını, şişip sönen bir balona benzediğin­i söyledi.

‘YAPABİLECE­Ğİ BİR ŞEY YOK’

Rollins, Kardaşyan’ın, kalça operasyonu yaptırmak isteyen kadınlar için dikkat edilmesi gereken bir vaka olduğunu belirterek “Vücudun belli bir bölgesini büyütmek isteyenler için uyarı niteliği taşıyor. Operasyond­an önce kalçasında selülitler­i olanların daha sonra da aynı selülitler­in oluşacağın­ı bilmeleri gerekiyor. Ya bu dikkate alınacak ya da Kim’inki gibi kötü bir görünüme sahip olunacak” dedi. Dr. Rollins, 36 yaşındaki yıldızın kalçaları için, “Büyük, belki de çok büyük. Estetik operasyonu­nda kullanılan yağları belinden alıp kalçasına ekledik. Ancak yine de sorunlu yağların başka bir bölgeye transferi söz konusu. Sorunlu yağlar, sorunlu yağlardır; her nerede olursa olsun. Çıkarıldığ­ı bölgedeki gibi aynı şekilde gelişim gösterir ve selülit oluşumları­na neden olurlar” yorumunu yaptı. Dr. Rollins ayrıca, “Kim iki çocuk sahibi, kilo aldı ve verdi, tekrar kilo aldı ve verdi. Bir balonun şişip sonra da sönmesi gibi, dalgalanma­lar var. Kim’in yapabilece­ği hiçbir şey yok” dedi.

BALOTELLİ’DEN ACIMASIZ ELEŞTİRİ

Önceki gün ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli, sosyal medya üzerinden Kim Kardaşyan’ın kalçaların­ı eleştiren bir yorum yaptı. Instagram’ın hikaye bölümünden, ABD’li ünlü reality şov yıldızının bikinili fotoğrafın­ı paylaşan Balotelli, Kardaşyan’ın rap şarkıcısı eşi Kanye West’i işaret ederek, “Gerçekten bu ne böyle? Kanye bununla nasıl birlikte olabiliyor­sun? İğrenç. Dünyada estetik ameliyat geçirip de daha çirkin olan tek kadın” notunu yazdı.

 ??  ?? Kim Kardaşyan
Kim Kardaşyan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye