Sabah

Yönetim sürekli Ümraniye’deydi

-

- BeĀiktaĀ için āampiyonlu­ktaki rakibi Baāakāehir’e 3-1 yenilmesi, daha da önemlisi 11 dakikada 3 gol yenmesi Āenol Güneā’i çok etkilendi. Ancak tecrübeli teknik adam psikolojik stratejisi­ni, kaybedilen maça göre değil “kazanılaca­ku Fenerbahçe maçına yönelik yaptı. Hafta baāı idmanların­da oyuncuları­nı rahatlatac­ak, takım olgusunu artıracak ve moral bozukluğun­u aāacak çalıāmalar yaptırdı. - BaĀakĀehir maçı sonrasının ilk sabahında yapılan idmanda Baākan Fikret Orman tesislerde yaraları sarmak için Güneā ve takımının yanındaydı. Perāembe ve cuma, Ahmet Nur Çebi ve cumartesi yeniden Orman’ın tesislere gelmesi ve moral destek vermesi dikkat çekiciydi. - āenol Güneā geçtiğimiz Türkiye Kupası’nda Vodafone Arena’da oynanan ve kaybedilen Fenerbahçe derbisi analizleri baāta olmak üzere GS-FB maçının da analizleri­ni çıkarttırı­p oyuncuları­yla paylaātığı, idmanlarda da uygulamala­r yaparak geçirdi.

- āenol Güneā’in taktik çalıāmalar­dan önce psikolojik hazırlık üzerinde yoğunlaātı­ğı görüldü. Özellikle son Fenerbahçe maçındaki kıākırtmal­ara vurgu yaparak sahada dikkatli olunması gerektiğin­in altı çizildi.

- Atiba’nın ön adelesinde­ki sakatlık ve Beāiktaā’ın taktiksel planlarını, hatta idmanların­ı olumsuz yönde etkiledi. Āenol hoca zaman zaman Necip, zaman zaman da Tolgay’a o bölgede yer verdi. Son gün yapılan kontrolde Atiba’nın oynamayaca­ğı belli oldu. - Fenerbahçe’de Mehmet Topal ve Āener’in olmaması, Hasan Ali ve Lens’in belirsizli­kleri Beāiktaā’ın hesapların­a yansıdı. Özellikle taktik çalıāmalar­da orta sahadan araya bırakılan toplar ve o bölgedeki baskı Mehmet Topal’ın yokluğunun üzerine çalıāıldı.

- Lens oynasa bile F.Bahçe’nin baāta savunma kanatların­ın zayıfladığ­ını düāünen Güneā, iki çalıāmada kanat organizasy­onları üzerinde durdu. Beāiktaā sağda Quaresma, solda Babel’le bindirmele­r yapacak.

- GüneĀ özellikle Oğuzhan’ın topla çıkıāların­da kanatlara yönelmesi ve çizgiye inip geri çıkarılan ortalarla gol bulması üzerinde çalıātı.

- Tosic’in yokluğunda formaya üç aday Atınç, Mitroviç ve Ersan’dan Atınç ön plana çıktı. Güneā, 2 ismin bu maç için hazır olmadığını düāünüyor.

- BeĀiktaĀ 40 binin üzerindeki coākulu taraftarıy­la Fenerbahçe’yi yenmeye ve āampiyonlu­k kapısını aralamaya çalıāacak. Attığı goller ve idmankarda­ki hırsıyla dikkat çeken Talisca baāta olmak üzere bütün Beāiktaālı oyuncular zafer için hazır durumdalar. Tek söylemleri āu: “Sözün bittiği yerdeyiz derbiyi kazanıp Āampiyon olacağız.”

 ??  ?? FATİH DOĞAN
FATİH DOĞAN
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye