Sabah

Sağ bekte Ozan, ortada Roman favori

-

- Fenerbahçe derbi haftasına birçok problemle girdi. Bu problemler­in baāında sakatlıkla­r geliyordu. Rize maçı 2-1 kazanıldı ama takım fiziksel anlamda ağır hasar aldı. Sakatlarda­n Āener en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Cezalı Topal da derbide yok.

- Haftaya sakat giren Hasan Ali, Kjaer ve Lens ise perāembe ve cuma gününden itibaren takımla çalıāmalar­a baāladılar. Oyuncular fiziksel olarak iyi ve derbide oynayacakl­ar.

- Teknik direktör Dick Advocaat, hafta baāından itibaren oyuncuları­yla gerek bire bir, gerek toplu halde konuāmalar gerçekleāt­irdi. Konuāmanın ana teması, takım olarak sakin kalmaları gerekliliğ­i oldu.

- Advocaat, taktik olarak Beāiktaā’ı durdurmanı­n en kolay yolunun kontratak yememek olduğunu söyledi. Bu nedenle kesinlikle eksik yakalanmam­aları konusunda tüm takım uyarıldı.

- Advocaat’ın dikkat çektiği diğer noktalar ise rakibin AtibaOğuzh­an’sız top çıkaramayı­āı, ceza sahasına geriden gelen oyuncuları savunamayı­āıydı.

- Yönetim, sezon baāından beri olduğu gibi hafta içerisinde ne hakemle ne de rakiple ilgili tek bir açıklama yapmadı.

- Derbi öncesi hafta içindeki il güvenlik kurulu toplantısı­nda yaāanan mini derbiyi Fenerbahçe Kulübü kazandı. Beāiktaā cephesi, bilet verecekler­ini söylerken, sarı-lacivertli­ler 3 kulübün altında imzası bulunan protokolü göstererek toplantıda­n bileti kopardı.

- Moussa Sow,

derbi öncesi en istekli isimler arasında yer aldı. Çaykur Rize’ye 2 gol atan Senegalli yıldız, ardından hocası Dick Advocaat ile özel görüāme talep etti ve AHazırım’ dedi.

- āener ve Mehmet Topal’ın boāluğunu doldurma konusunda hafta içi Samandıra’da derin bir rekabet yaāandı. Sağ bekte Ozan Tufan, orta alanda ise Roman Neustadter favori. - BaĀkan Aziz Yıldırım ve yöneticile­r, takımın üzerinde de herhangi bir baskı oluāturmam­ak için Samandıra’ya hafta boyunca uğramadı.

 ??  ?? VOLKAN DEMİR
VOLKAN DEMİR
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye