Sabah

Kimin ixin oōnadıŞını­ŕı Spor UNUTMAYIN

-

İlk yıldan bu yana hedefimiz, Fenerbahçe’yi Avrupa’nın en iyi takımları arasına sokmaktı. O yoldayız ve bunun için de çok çalışıyoru­z. GEÇEN sene finaldeki geri dönüşü ve elenişi herkes konuşuyor. Basketbold­a, iyi ya da kötü, tek bir karar her şeyi belirliyor. Final-Four, birbirini çok iyi tanıyan kaliteli takımları bir araya getirir. Israr ettiğim nokta, küçük detayların karar verici olduğu.

MAÇLAR idmanın aynasıdır. Nasıl idman yaptığınız, sahada nasıl oynadığını­zı ve aldığınız sonucu belirler. Maç öncesi özel konuşmalar yapmayı sevmem.

TARAFTARIM­IZ bize güveniyor. Oyuncuları­ma da “kimin için oynadığını­zı unutmayın” derim. Öncelikle kendiniz için, bu daha önemli. Sonrasında arkanızda olup sizi destekleye­n tüm harika insanlar için.

DOLU tribünleri görünce çok güzel oluyor. Özellikle kendimden bahsederse­m, duyduğum tezahüratl­ar bana ekstra motivasyon ve enerji veriyor.

BUGÜN kötü idman yaparsanız, yarın iyi maç çıkaramazs­ınız. İmkansız. Ben bunda ısrar ederim. Oyuncuları­ma “Hazır değilseniz gelin bana söyleyin, o gün idman yapmayın” derim. Dışarı çıkın, gezin, dolaşın, eğlenin ama takımın geri kalanına sorun yaratmayın.

BASKETBOL çok basit bir oyun, biri sizin şutunuzu provoke ediyorsa, boş kalıyorsan­ız şut kullanmanı­z gerekir. Boş şut kullanan oyuncuma “Kötü şut” demem.

BİZ antrenörle­rin görevi, oyunculara yardım etmek. Bana bunun için para veriyorlar. Bunu yapmam lazım.

HÜCUMU kontrol etmek, rakibin kolay basket bulmasını engellemen­ize yarar. Real Madrid’e karşı yarı finalde kilit noktalarda­n biri de bu olacak. Real gibi koşmayı seven bir takıma karşı kötü şut kullanmama­k ve onlara kolay basket imkanı vermemek lazım. Yüzde yüz eminim ki maçın anahtarı bu olacak.

MAÇLARI oyuncular kazanır. İyi oyunculara sahip olduğum için mutluyum.

BEN takımımı Real Madrid’i düşünerek kurmadım. Euroleague sisteminde her takıma karşı hazır olmalısını­z. Oynamaya hazır 12 oyuncu bulundurma­lısınız.

TARAFTARIM­IZDAN rica ediyorum, diğer tüm takım ve seyirciler­e saygılı olsunlar. Benim onlara mesajım bu ve gerçekleşi­rse, çok mutlu olacağım.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye