Sabah

DEĞERİNİ BULAN GİDEBİLİR

Ersan, Caner’i KORKUTTU!

-

Topla buluşma sayısında sadece 1,12 kat (%12) gerileme yaşayan Beşiktaşlı oyuncunun, şut değeri 2,16, gol sayısı ise 4,18 kat düştü. BEŞİKTAŞ’IN dünkü idmanında Ersan Gülüm ile Caner Erkin arkasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Ersan’ın sert müdahalesi­yle yerde kalan Caner, “Sakatlıkta­n yeni kurtuldum, biraz dikkat etsene” diyerek takım arkadaşına tepki gösterdi. Araya antrenör Tamer Tuna’nın girmesi ve takımların değişmesin­in ardından gerginlik sona erdi.

BEŞİKTAŞ, Caner Erkin’in bonservisi­ni almak için Inter’le pazarlıkla­ra başladı. Siyah-beyazlı yönetim, İtalyan kulübüne bir bedel ödemeden bu transferi bitirme teklifini iletti. Ancak buna sıcak bakmayan Interli yetkililer, Beşiktaş’ın yeni bir sakatlık endişesini de göz önüne alarak, “Caner’i 1 yıl daha kiralayın” önerisinde bulundu. İtalyanlar­ın, Caner’in gelecek sezon en az 15 maç oynaması halinde 1 milyon Euro’luk opsiyon hakkının kullanılma­sını istediği öğrenildi.

SANCAK Beşiktaş’a duruşmalı savunma hakkının verilmesi zayıf ihtimal olarak görülüyor. Bu arada Beşiktaş, toper, sol kanat ve forvet mevkilerin­e takviye yapmayı planlayan Beşiktaş’ın hedefinde ayrıca iki genç oyuncu var. Ancak, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play (FFP) anlaşması nedeniyle bu transferle­rin gerçekleşm­esi mevcut kadrodan oyuncu satışına bağlı.

Bu problemi aşmanın yollarını arayan yönetim, “Değerini bulması kaydıyla her futbolcunu­n satılabile­ceği” görüşünde hem fikir oldu. Bu kararı alırken, hiçbir oyuncuyu ayırmayan yönetim, Quaresma, Oğuzhan ve Adriano gibi takımın temel taşları için cazip teklifler gelirse değerlendi­rmeye alınacak.

Özellikle Çin Ligi’nden bazı kulüplerin Quaresma ve Adriano ile ilgilendiğ­i belirtildi. Beşiktaş’ın, hem futbolcunu­n hem de kulübün gelen tekliften tatmin olması halinde, bu iki yıldızın satışına sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe maçındaki ‘çirkin ve kötü tezahürat’ ve ‘saha olayları’ndan dolayı iki ayrı maddeden PFDK’ya sevk edildi. Siyahbeyaz­lılar, bu nedenle Vodafone Arena’daki Kasımpaşa maçında seyircisiz oynama riskiyle karşı karşıya kaldı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye