Sabah

ANA AVRAT Orman, Volkan Demirel’in PFDK’ya sevk edilmemesi­ne tepki gösterdi KÜFÜR EDECEKSİN…

-

ACenk’in babası Şenol Tosun’un “Talisca ve Quaresma oğluma pas vermiyor” açıklaması Beşiktaş’ta bomba etkisi yaratmıştı. Bu sözler yönetim tarafından da tepkiyle karşılanır­ken Cenk Tosun, dün ikiliyle görüşerek olayı tatlıya bağladı. Golcü futbolcu, “Babam biraz duygusal davranmış. Sizler benim arkadaşıms­ınız ve bu Spor’a konuşan Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak’tan rakipleri kızdıracak açıklamala­r geldi. Albayrak, “Beşiktaş, durdurulma­k mı isteniyor?” şeklindeki soru üzerine “5 yılda geldiğimiz nokta ortada. Stadı bitmiş, 30 bin ortalama taraftara oynayan bir takımız. Sponsorluk gelirlerim­iz en üst seviyede. Bu takımı kimse rakip olarak istemez tabii ki. Ben olsam, ben de böyle

Beşiktaş, Bursa maçının hazırlıkla­rını sabah yaptığı idmanla sürdürdü. Antrenman sonunda gerçekleşt­irilen şut çalışmasın­da Aboubakar gol atınca ilginç bir sevinç sergiledi. Kamerunlu yıldız, Marcelo’nun Fenerbahçe maçında kendi kalesine attığı gol sonrası takımın önemli bir parçasısın­ız. Hepimiz Beşiktaş’ın başarısı için mücadele ediyoruz. Benim sizinle sorunum yok. Lütfen kırılmayın” diyerek Talisca ve Quaresma’ya sarıldı. İki futbolcunu­n Cenk’e aynı olgunlukla cevap verdikleri ve arada hiçbir problemin kalmadığı belirtildi. bir rakip istemem. Bu çocuklar her şeye layık. Dört maçımız var, bunları kazanıp sezon sonunda kupayı Arena’da kaldıracağ­ız” dedi. Albayrak, Çin projesi için de şunları söyledi: “Anlaşmanın sonuna geldik. Sezon başı çalışmalar­ımızı orada yapacağız. Kartal Yuvaları, sponsorluk gibi işbirlikle­rimiz olacak.” ellerini başının üzerine koyup yaptığı hareketi taklit etti. Aboubakar’ı bu hareketi arkadaşlar­ının da gülmesine sebep oldu. Aboubakar attığı bir golün ardından da kendi meşhur sevincini yaptı. İdman son derece keyifli geçerken frikik çalışması yapan Talisca ve Quaresma’nın ciddi tavırları dikkat çekti.

İBeşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün sabah önce futbolcula­rla birlikte tesislerde kahvaltı etti, ardından da BJK2023 Derneği tarafından yenilenen Bakırköy Sadi Konuk Araştırma Hastanesi Orman’ın açıklamala­rı şöyle: “Bu yönetmelik­lerin değişmesi gerekiyor. Sen ana avrat küfür edeceksin, akıcı görüntü olmadığı için ceza almayacaks­ın. Talisca’ya zaten biz ceza vereceğiz.

durumu iyi. Derbide taş kuşa çarpmadı, kuş taşa çarptı. Her şeyin kaybedilmi­ş gibi lanse edilmesind­en rahatsızım. Beşiktaş’ın puan kayıpları spanya, İtalya ve Hırvatista­n gibi ekol ülkelerin bulunduğu A Grubu’ndan ikinci olarak çeyrek finale çıkan Türkiye, bugün U17 Avrupa Şampiyonas­ı’nda Macaristan ile karşılaşac­ak. Ay-yıldızlı ekibimiz, Hırvatista­n’da düzenlenen turnuvada, rakibini elediği takdirde, 6-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Hindistan’da düzenlenec­ek 2017 FIFA U17 Dünya Kupası Çocuk Acil Bölümü’nün açılışına katıldı. Kurdeleyi kestikten sonra basın mensupları­nın sorularını yanıtlayan Orman, Talisca’nın PFDK’ya sevk edilirken, Volkan Demirel’in sevk edilmemesi­ne tepki gösterdi. Rakibin hocasından kaptanına kadar herkes ‘Biz Beşiktaş’a çelme takmaya geldik’ demişti. Burada ağır tahrik var. O zaman benim futbolcula­rım da hakemler arkasına döndüğüne ana avrat küfür etsin. Bu mudur?” hesap edilirken, Başakşehir’inki hesap edilmiyor. Güçlü Beşiktaş camiası buradan şampiyon olarak çıkacaktır. Olumsuzluk yaratmaya çalışan iç ve dış mihraklara müsaade etmeyeceği­z.” Finalleri’ne Avrupa kıtasından katılacak 5 ülkeden biri olmaya hak kazanacak. Ayrıca yarı finale çıkması halinde ise İngiltere-İrlanda Cumhuriyet­i eşleşmesin­in galibine rakip olacak.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye