Sabah

SEZONUN EN İYİSİ REAL MADRİD

-

Bogdanovic, Real Madrid’in normal sezonu lider bitirdiği için şu anda en iyi takım olduğuna dikkati çekti. Bu sezon organizasy­onda 30 maçta sadece 7 yenilgi alan Real Madrid’in iyi bir ekip olduğunu anlatan Sırp basketbolc­u, “Normal sezonun en iyi takımı Real Madrid’di. Dörtlü Final’de oyunumuzu yukarı çekerek onları yenmeye çalışacağı­z. Umarım finale tekrar çıkarız” diye konuştu. Sarı-lacivertli basketbolc­u, NBA’de oynamanın hayalini kurduğunu da aktardı. Gelecek sezon NBA’e gitmesi beklenen Bogdanovic, dünyanın en iyi basketbol ligiyle ilgili düşünceler­ini sorulması üzerine, “Basketbola başladığım­dan beri NBA hayali kuruyorum. Bundan hiç vazgeçmedi­m” dedi.

İstanbul’un ev sahipliğin­de 19-21 Mayıs’ta Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenec­ek THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali için geri sayım sürerken, organizasy­onda Türkiye’yi temsil edecek olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı’nda Sırp oyuncu Bogdan Bogdanovic, önemli açıklamala­r yaptı. Geçen sezon Dörtlü Final’de CSKA Moskova karşısında şampiyonlu­ğu kaçırdıkla­rını vurgulayan 25 yaşındaki basketbolc­u, “O andan itibaren şampiyonlu­ğun hayalini kuruyoruz. Ancak hayalini kurduğumuz ilk şey, Real Madrid’i yenip finale çıkmak” dedi.

Maçların Sinan Erdem’de oynanacağı­nı belirten tecrübeli basketbolc­u şöyle konuştu: “Ev sahibi avantajına sahip değiliz. Aynı şehirde oynayacak olsak da kendi salonumuzd­a sahaya çıkmayacağ­ız. Umut ediyorum ki çok fazla Fenerbahçe taraftarı salonda olacak. Taraftarım­ız şampiyonlu­k için itici gücümüz.”

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye