Sabah

TERİM: ‘Gurur duyarım’ demişti!

-

Zaten Galatasara­y altyapı için getirdiği Riekerink’i takımın başına getirerek, bu mesleği biraz küçümsedi. Biz bunu başka yöneticile­rde de gördük.

gibi çok hatalı cümleler duyduk. Takımı siz kurabilirs­iniz ama unutmayın oyunu teknik direktör yönetir.

G.Saray’da her geçen gün bir takım değişik söylentile­r oluyor. Başkanın da açıkladığı gibi Tudor’la devam edilecek.

Tudor çok iyi idman yaptıran ve de başarıya aç bir teknik direktör. İstediği kadro yapısı oluşursa sezon başı hazırlıkla­rıyla değişik bir G.Saray gündeme gelebilir. Negredo’ya gelince, önemli bir golcü. Ama her zaman söylüyorum, Türkiye’de fiziki gücü ne olacak o önemli. Yaşlarına rağmen

Bundesliga kulübü Hoffenheim’ın Türk futbolcusu Kerem Demirbay, dün yaptığı ‘ayıp’la gündeme oturdu. Türk Milli Takımı yetkililer­inin sürekli temasta olduğu 23 yaşındaki futbolcu sürekli ailesinin Ay-Yıldızlı formayı giymesinde­n gurur duyacağını belirterek olumlu mesajlar verdi. En son bir hafta önce Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, aradığı Kerem’i A Milli Takım’da görmek istediğini bizzat iletti. Kerem de aynı gün FIFA’ya kendi imzasıyla bir yazı gönderip, “Bu kararımın dönüşü olmaz. Alman değil Türk Milli Takımları’nda görev yapmak istiyorum” ifadelerin­i iletti. Ancak iki gün içinde devreye giren Alman yetkililer, genç Kerem’in aklını çeldi. Önce TFF, Kerem’in Türk Milli Takımı’nı seçtiğini açıkladı. Ardından Terim bir sorun çıktığını söyledi. Daha sonra ise Almanya Milli Takım kadrosunda Kerem Demirbay ismine yer verdi. Kerem bu kez, “Almanya Milli Takımı’na çağrılmak benim için büyük onur, sürpriz oldu. Beni çağırdıkla­rında inanamadım. Gurur duyuyorum” ifadelerin­i kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye