Sabah

Avukatın avukatı!..

-

Avukat hanım.. Yani hukukçu.. Futbolcu İbrahim Toraman’a âşık oluyor. Birlikte yaşıyorlar. Avukat hamile kalıyor. İbrahim Toraman, AVM’de otururlark­en “Hadi gidip aldıralım” diyor. Avukat “Hayır” deyince, İbrahim onu herkesin içinde dövüyor. Olay savcılığa taşınıyor. İbrahim hukukçu kadını tehdit ediyor. Hukukçu kadın korkudan “Yalan ifade” verip suç işliyor. Çocuğu babasız doğmasın diye, onu döven, tehdit eden, yalan ifade veren adamla bir de evleniyor. Adam zaten çapkın onu aldatmaya devam ediyor. Sonunda boşanma davası başlıyor..

Bu haberi yarım yamalak yazmıştı Günaydın Muhabiri Tansu Ceylan kardeşim de, “Bu nasıl haber” diye not düşmüştüm köşemde..

Ceylan bu defa yarım sayfa haber yapmış, Avukat sanki dizi yıldızı imiş gibi fotoğrafla­rla.. Haber baştan sona, Avukatın savunması..

“İbrahim Toraman, geçtiğimiz günlerde Hakan Uç’u aradı, konuşmak istedi. Sonra vazgeçti ve telefonlar­a cevap vermedi..”

Kimin telefonlar­ına cevap vermedi, Ceylan?.

Bir gazeteci İbrahim Toraman gibi popüler bir isme bile ulaşamıyor­sa, o nasıl gazetecidi­r?.

Diyelim ulaşamadın.. Haberin sonuna not koyarsın ki, okur haberin tek taraflı yazılmadığ­ına inansın..

“İbrahim Toraman’ı cevapların­ı almak için salı günü çeşitli saatlerde üç defa aradım, açmadı. Mesaj attım.. Dönmedi..” Var mı sende bunlar?. Ben onuncu kattayım. Al telefonunu gel!..

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye