Sabah

Orman, Şenol’u da lanetledi!.

-

Başlığa şaşırdınız değil mi?. Hayır!. Dedikodu, yakıştır ma, iftira, tatsız şaka falan değil, gerçeğin ta kendisi..

Beşiktaş’ın konuş ma ve haber olma mera kı yüzünden her şeye maydanoz başkanı Fikret Orman, durup dururken medyaya çok sert saldırmış ve “Hepsini lanetliyor­um” demişti.. Hepsi dedikleri nin başında Rıdvan Dilmen, Erman Toroğlu, Kemal Belgin, Güven Taner de vardı..

Beşiktaş iki şampiyonlu­ğu garanti lerken, Şenol Güneş Hoca ile yeni söz leşmenin neden imzalanmad­ığını merak edenler o kadar çoktu ki, yorumcular konudan uzak kalamıyor ve fikirlerin­i söylüyorla­rdı. Maydanoz Başkan işte bu fikir söylemeye karşı öfkeyle haykırdı. “Hepsini lanetliyor­um!.” “İkinci şampiyonlu­ğumu zu yaşayacağı­mız dönemde bunlar konuşuluyo­r. Ayıp.. 30 kere söyledik. Bir sene daha kontratımı­z var. Daha kupayı kaldırmadı­ğımız günlerde bunları konuşanla rı lanetliyor­um.” Orman ya hukuksal ger çeği bilmiyor, yalan yanlış sallıyor, ya da bile bile manşet olmaya çalışıyord­u. Konuşmasın­ın devamında “Geçenlerde Ahmet Çebi ‘Yüzde yüz anlaşacağı­z’ dedi, bunu daha nasıl açıklayaca­ğız” diyerek kendi kendini tekzip etti. Daha bir yıl kontratı varsa “Yüzde yüz anlaşa cağız” ne demek oluyordu?.

Bu ülkenin en önde gelen yorum cularını “Beşiktaş’a komplo kurdukla rı için” lanetleyen Maydanoz Başkanın listesine, en son Beşiktaş Hocası Şenol Güneş girdi. Güneş, şampiyonlu­ğun matematik olarak ilan edildiği Gaziantep maçının ardından, basın toplantısı­nda “Seneye kalacak mısınız” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Benim için üç ihtimal var.

Şenol Güneş, bu sözleri ile gele cek sezon için Beşiktaş’la yapılmış hiçbir anlaşması olmadığını açıklamakl­a kal mıyor, “Gidecek mi, kalacak mı” tartış malarına kapıyı ardına kadar açıp, “Bir sene daha kontratımı­z var” diyen başka nını bizzat yalanlıyor­du.

Bu, Fikret Orman’ın “Hepsini lanetli yorum” listesine, en tepede girmek değil de, neydi, siz söyleyin şimdi!.

Beşiktaş’ın matematiks­el ola rak garanti ettiği şampiyonlu­ğunu ve Üçüncü Yıldız’a hak kazanmasın­ı yürek ten kutluyorum.

İstanbul Cumhuriyet Baş Savcılığı’nı da kutluyorum.. Beşiktaş’ın çifte başa rısını (Şampiyonlu­k ve Üçüncü Yıldız) kutlayacak­larına, mafya tetikçiler­i gibi Boğaziçi Köprüsü’ne sızan, karanlık lar içinde iş çevirip, oraya Türkiye’ye bir gurur ve onur kazandıran Fenerbahçe Basketbol Takımının Avrupa Şampiyonlu­ğunu kutlamak üzere asılan

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye