Sabah

TUDOR VURDU

-

Galatasara­y lig tarihinde ilk kez üst üste iki sezon ilk üç dışında kalırken, çok tartışılsa da teknik direktör İgor Tudor’un göreve devam etmesi kesinleşti. Sezonu rakiplerin­den önce açmak zorunda kalan sarı-kırmızılıl­arda yeni yapılanma için de kollar sıvandı. Buna göre Konyaspor maçının ardından, “Bazı isimler yeni sezonda bizimle olmayacak”

üç haftada 5 gol atan Sinan Gümüş’ün durumu da bir başka bilinmez...Portekiz’den Benfica, Almanya’dan Freiburg, İspanya’dan Malaga ve İtalya’dan Atalanta kulüplerin­den teklifler alan golcü futbolcunu­n menajeri Ersin Akan’a yönetim ‘Takımda kalmasını istiyoruz’ mesajını verdi. Ancak her ihtimale

Galatasara­y’ın Konyaspor’u 2-1 yendiği maçta taraftarla­rla vedalaşan Bruma neredeyse formasının teri bile soğumadan Almanya’ya gitti ve dün Leipzig için sağlık kontrolünd­an geçti. Alman kulübünün de Galatasara­y’a 12.5 diyen Tudor’un Podolski, Chedjou, Josue ve Bruma dışında Cavanda ile De Jong’u kastettiği öğrenildi. Sarıkırmız­ılı yönetim söz geçiremedi­ği Sneijder’i serbest kalma bedeli olan 7.5 milyon Euro’yu getirdiği takdirde göndermeye hazır ama Hollandalı yıldız kalmaktan yana. Hollandalı’nın 4.5 milyon Euro’luk garanti kontratı da yönetimi düşündüren bir başka konu... karşı Sinan için 5 milyon Euro bonservis belirlendi. Carole için de gelecek tekliflere göre karara varılacak. Takımın en yaşlı isimleri Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta’nın durumları ise belirsizli­ğini koruyor. milyon Euro ödeyeceği ve kazanacağı başarılara göre bu miktarın 15 milyon Euro’yu bulabilece­ği belirtildi.

Leipzig Sportif Direktörü Ralph Rangnick de, övgüler yağdırdığı Bruma’nın sürati ile takıma çok faydalı olacağını savundu.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye