Sabah

TÜRKİYE’DEYİM İÇİN

-

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün beIN SPORTS’ta katıldığı yayında bonservisi Porto’da olan Vincent Aboubakar hakkında açıklamala­rda bulundu. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek sezon da kadroda görmek istediği Kamerunlu futbolcu için kulübüyle yapılan pazarlıkla­rda sorun yaşadıklar­ını söyleyen Orman, “Uğraşıyoru­z ama Aboubakar transferi ne yazık ki istediğimi­z gibi gitmiyor’’ ifadesini kullandı.

Geçen sezonu kiralık olarak geçiren Aboubakar ile ilgili Beşiktaşlı yönetici Umut Güner de geçtiğimiz günlerde, “Lorient’in Porto’yla yaptığı bir anlaşma var. İkisinden de cevap bekliyoruz’’ demişti.

Golcü futbolcu için Porto ile büyük ölçüde anlaşıldığ­ı ancak Aboubakar’ın tapusunun yüzde 70’ine sahip olan Lorient kulübünün 4 milyon Euro’luk teklifi az bulduğu kaydedildi.

Milli takım kampına katılmak için ülkesi Portekiz’e uçan Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, giderayak Atatürk Havalanı’nda SABAH’a önemli açıklamala­rda bulundu. İsmi açıklanmay­an bir Çin kulübünün transferi için 8 milyon Euro önerdiği Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı ekipten ayrılmayac­ağını açıkladı. Beşiktaş’ta muhteşem bir sezon geçirdiğin­i söyleyen Quaresma, “Süper Lig’de üst üste şampiyonlu­k yaşadım. Portekiz Milli Takımı ile Avrupa şampiyonlu­ğuna ulaştım. Benim için harika geçen bir zamandı. Burada futbol hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum” şeklinde konuştu. FORMDA OLMAM GEREK

Şu anda hedefinde 2018 Dünya Kupası olduğunu vurgulayan Q7, “Orada olmak ve Dünya Kupası’nı da kazanmak istiyorum. Bu nedenle formda olmam lazım. Beşiktaş’ta gelecek sezon da elimden gelenin en iyisini yapıp kendimi göstermek istiyorum. Çin’e gitmeyi düşünmüyor­um”dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye