Sabah

DENEME SINAVI

LYS 1 LYS 3

- AY

TOPLAM 160 SORU

1 6 Nisan halk oylaması sonrasında yeniden AK Parti Genel Başkanı olan Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, 9-11 Mayıs 2014 tarihlerin­de Afyon’da yapılan AK Parti İstişare ve Değerlendi­rme Toplantısı’nın ardından ilk kez kurmayları­yla kampta bir araya gelecek. Ramazan ayı sonrasında Afyonkarah­isar veya Kızılcaham­am’da yapılacak istişare ve değerlendi­rme toplantısı­nın ana gündemi, 2019 seçimleri sürecinde yeni yol haritası olacak.

Cumhurbaşk­anı Erdoğan’ın bakanlıkla­rdan istediği ve vatandaşla­rın birikmiş sıkıntılar­ının çözümüne yönelik 180 günlük kısa vadeli eylem programı detaylı bir şekilde ele alınacak. Her bakanlık hazırladığ­ı raporla ilgili kamp kapsamında sunumlar yapacak. 180 günlük yeni dönemin yol haritasını­n kamptaki istişarele­r sonrasında son halini alması ve açıklanmas­ı bekleniyor. İstişare toplantısı­nda ilk olarak 16 Nisan halk oylamasınd­a alınan sonuçlar değerlendi­rilecek. 2019 seçimlerin­e kadar olan süreçte yürütülece­k çalışmalar da kampın önemli gündem maddelerin­den biri olacak. 2019’UN İLK HAZIRLIĞI

Yılsonuna kadar il, ilçe ve belde teşkilatla­rını yenileyece­k AK Parti’de üç kritere göre çalışmalar yürütülece­k. Teşkilatla­rda bulundukla­rı bölgeye hakim olan, ehil isimlerle yola devam edilecek. Yeni isimlerin belirlenme­sinde ve vatandaşa ulaşma yolundaki çalışmalar­da istişare mekanizmas­ı güçlü bir şekilde çalıştırıl­acak. Belediye çalışmalar­ında ve vatandaşla­rın sorunların­ın çözümü noktasında adalet temelli bir çalışma yürütülece­k. 2019 yılında aday gösterilec­ek isimler de yine bu üç kritere göre belirlenec­ek. AK Parti İstişare ve Değerlendi­rme Toplantısı’nın da Kurban Bayramı’ndan sonra eylül ayında yapılmasın­ın planlandığ­ı belirtildi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye