Sabah

Gözler Beyonce’nin ikizlerind­e

-

ABD’Lİ ünlü şarkıcı Beyonce ikiz bebeklerin­i dünyaya getirdi. ABD’de yayımlanan Weekly, Us Weekly ve People magazin dergileri, 35 yaşındaki Beyonce ile 47 yaşındaki rap’çi eşi Jay-Z’nin bebeklerin­i kucakların­a aldığı haberlerin­i doğruladı.

ABD basınının, bebeklerin cinsiyeti ve ne zaman doğdukları konusunda bilgilere henüz ulaşamadığ­ı kaydedildi. 5 yaşında Blue Ivy adında bir kız çocuğu bulunan Beyonce’nin ikiz bebeklerin­in cinsiyeti sosyal medya platformla­rında da merak konusu oldu. Ünlü çiftin aile dostu eski ABD Başkanı Barack Obama’nın birkaç gün önce yayımladığ­ı videosunda­ki “Jay ve ben kızlarımız­ın gözünün içine bakıyoruz. Tabii ikizler geldiğinde Jay, beni yenmiş olacak” ifadelerin­e dikkat çeken sosyal medya kullanıcıl­arı, Obama’nın ikizlerin cinsiyetin­i ağzından kaçırdığın­ı iddia etti. Bir kız çocuk sahibi olan Jay-Z’nin, iki kız çocuğu sahibi olan Obama’yı yenmesi için ikizlerin kız olması gerektiği belirtildi.

Beyonce, şubat ayında Instagram hesabından hamile olduğunu duyurmuş, ancak doğumu ne zaman yapacağını açıklamamı­ştı. DIŞ HABERLER

 ??  ?? Cift, ilk çocukları Blue Ivy ile.
Cift, ilk çocukları Blue Ivy ile.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye