Sabah

YİNE KURBAN KADIN!

Adana’da hmit Karademir çalışmasın­ı ve dışarı çıkmasını yasaklamak istediği 9 yıllık eşini kıskançlık tartışması sırasında tüfekle vurarak öldürdü

-

Olay Adana’nın Seyhan ilçesi Bey Mahallesi’nde meydana geldi. Evli ve bir çocuk annesi 30 yaşındaki Aynur Karademir bir süre önce eşinin çalıştığı tavuk firmasında işe başladı. Ancak iddiaya göre eşi Ümit Karademir (32), genç kadını kıskandığı için çalışmasın­ı ve dışarı çıkmasını yasaklamak istedi. İkili arasında dün yine kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanı­n büyümesi üzerine öfkelenen Ümit Karademir evde bulunan pompalı tüfekle eşi Aynur Karademir’i vurdu. Ağır yaralanan kadın yakınları tarafından Çukurova Dr. Aşkın Tüfekçi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak talihsiz kadın yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılam­adı. Aynur Karademir’in cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı Ümit Karademir polis tarafından kısa sürede yakalandı. Katil zanlısı kocanın ifadesinde, “Eşimin beni aldattığın­dan şüpheleniy­ordum. Çok pişmanım, onu çok seviyordum. Nasıl böyle bir şey yaptım, inanamıyor­um” dediği öğrenildi.

 ??  ?? hmit Karademir
hmit Karademir
 ??  ?? Karademir
Karademir
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye