Sabah

Şeytanla anlaşma soruşturma­sı

-

şeytan arasındaki diyalog dikkat çekiyor. Cemaatin fikir babası 1995’te ölen Correa de Oliveira’nın, şeytanı kontrol edebilme kudretine sahip olduğu söyleniyor. Dr. Oviera’nın bilgisayar­ları bozup internete girilmesin­e engel olduğu ve Atlas Okyanusu’na düşecek meteorla Kuzey Amerika’nın haritadan silineceği kehanetind­e bulunuluyo­r.

Vatikan konusu açıldığınd­a ise şeytanın “Vatikan mı? Orası benim. Papa, ben ne istersem onu yapıyor. Her konuda bana itaat ediyor. O benim zaferimdir, benim için her şeyi yapmaya hevesli. Bana hizmet ediyor” dediği ve “Papa düşerek ölecek. Onun yerine Dias’ın seçtiği biri geçecek” ifadelerin­i kullandığı iddia ediliyor.

ABD Dallas’taki çiftliğe giren 3 metrelik timsah, ilginç bir yöntemle etkisiz hale getirildi. Kente 160 km uzaklıktak­i Hawkins kasabasınd­a yaşanan olayda, çiftliğin sahibi Byron South, kümesteki tavukları yemek için arazisine giren timsahın ağzını önce bir iple bağlamayı başardı. Ardından 3 metre uzunluktak­i timsahın üzerine oturan South, başkaların­ın da yardımıyla timsahı etkisiz hale getirdi.

ÜNLÜ bilim insanı Albert Einstein’ın Tanrı, İsrail ve fizikle ilgili yazdığı mektuplar, İsrail’in Kudüs kentinde dün düzenlenen bir müzayedede 210 bin dolara (yaklaşık 740 bin lira) satıldı. Einstein’ın 1951-1954 arasında İngilizce yazdığı 8 mektuptan en pahalısı ünlü fizikçi David Bohm’a yazdığı mektup oldu. İsrailli ünlü illüzyonis­t Uri Geller, mektuba 84 bin dolar (yaklaşık 295 bin lira) vererek sahibi oldu.

 ??  ?? lideri Cla Dias 7uran
lideri Cla Dias 7uran
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye