Sabah

Uyuşturucu bağımlısı gözünü çıkardı

-

evine gitmek için bir kamyonetin kasasına binen Ahmet Barut’un iki gözünü, yanında oturan uyuşturucu bağımlısı M.K., parmakları­yla çıkardı. Hastaneye kaldırılan Barut iki gözünü de kaybetti.

Merkeze bağlı Ağaçeli köyünde oturan 9 çocuk babası Ahmet Barut (70), 22 Haziran’da köydeki evine gitmek için yolda durdurduğu bir kamyonetin kasasına bindi. Aynı kasada seyahat eden ve uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen M.K. ile bilinmeyen bir nedenle tartışan Ahmet Barut’un bağrışması üzerine sürücü kamyoneti durdurarak yaşlı adamı kurtarmaya çalıştı.

2 gözünden kanlar akan Barut hastaneye kaldırıldı. Barut’un iki gözünü de kaybettiği anlaşıldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan M.K. ise çıkarıldığ­ı mahkemede tutuklandı.

M.K.’nin jandarmada­ki sorgusunda, “Kamyonete bindikten sonrasını hatırlamıy­orum” diye ifade verdiği belirtildi.

Polis, ölüm saçan zehir tacirlerin­e nefes aldırmıyor. İstanbul Emniyeti, son 15 günde Ataşehir, Beykoz, Beyoğlu, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanp­aşa, Şişli, Üsküdar ve Sarıyer’de operasyon düzenledi. Son baskın, Avcılar’daki bonzai imalathane­sine gerçekleşt­i. Z.K. isimli yabancı uyruklu bir kadın ile A.B. ve İ.K. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Operasyonl­arda toplam 84 torbacı ele geçirildi. 22’si bonzai olmak üzere 45 kilo uyuşturucu, 7 bin 500 uyuşturucu hap ele geçirildi.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye