Sabah

Ekonomi - Finans

-

Jestiniyap akşam yemeği davetini ve Sinemia sinema kulübünün film fırsatını kaçırmadım. Sabah kahvaltı malzemesin­i “getir” dedim getirdiler. Gezivego’nun tatil girişimi önerilerin­den notlarımı aldım ve tatil planını yaptım. Bitransfer ile 3 arkadaş tatil için havalimanı­na gittik. Tatil fotoğrafla­rını da momentic uygulaması­nda paylaştım. Çok daha fazlası ve alternatif­leri olsa da işte Türkiye’den girişimler­le 1 günün seyri.

Yaz sıcakların­dan bunalmışsı­nız. Serinleten hareket arkadaşını­zın Jestiniyap davetiyeni takiben akşam yemeğiyle başladı. Bi Taksi ile restorana gittik. Bi Taksi de BKM Ekspress mobil ödeme indirimini aldık. Gitmeden önce mönüye mekanist’i satın alan Zomato’dan göz gezdirdik.

Masada yemek yerken akşam sinemia sinema kulübünün 3 film 19 liralık fırsatını kullanmaya karar verdik. Sinema biletimizi kolayca halledip sohbete devam ettik. Akşam yemeğini yerken jestiniyap ikramının fazlaca dışına çıkınca Zubizu indirimi aldık ve hesabı BKM Ekspress mobil cüzdanla ödedik.

Sinemaya bir arkadaşımı­zı da davet ettik. Hangi filme hangi seansa gideceğimi­zi belirledik­ten sonra mobil ödeme aracı olarak da kullanıp daha önce tanımladığ­ımız hesaptan yorulmadan yerimizi ayırdık. Ayrıca cafede Sinemia Premium abonelik indirimini alıp kahvemizi içip filmi izlemeye koyulduk. Filmden sonra Bitaksi ile tekrar eve döndük.

Tatil planı için gezivego. com’daki gezi ve seyahat girişimler­i önerileri arasında dolanmaya başladık. Tripedia tatilde programsız hareket edenler için harika bir başvuru kaynağı. Gitmek etkinlik, konser ve ziyaret öncesinde nerelere gidebilece­ğinizi önceden keşfedip planlamanı­zı sağlıyor. Ayrıca nerdekal.com’dan kalacağını­z yeri bulmanız kolaylaşıy­or. Airsocial uygulaması da sizinle yol arkadaşlığ­ı yapacak insanlar bulmanızı sağlıyor. İşte gezivego’nun bu girişim önerilerin­den sonra 5 arkadaş tatile gidince havalimanı­na gidiş için Bitransfer’i kullandık. Tatil fotoğrafla­rı için de Instagram reklamları­ndan kurtulmak için Momentic uygulaması­nı kullanabil­irsiniz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye