Sabah

TEB’DEN emekliye özel promosyon ödemesi

-

Türk Ekonomi Bankası (TEB) emeklilere banka promosyonu verilmesi için Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile protokol imzaladı. Yeni emekli olan, mevcutta emekli olup başka bankadan aldığı emekli maaşını TEB’e taşıyan emekliler, 3 yıl boyunca emekli maaşlarını TEB’den alacakları­nı taahhüt etmeleri karşılığın­da maaş aralıkları­na göre peşin promosyon ödemesi alabilecek­ler.

3 yıllık anlaşma kapsamında emekli maaşı bin TL’ye (binTL hariç) kadar olanlara toplam 300 TL; bin ile 2 bin TL (2 binTL hariç) arasında olanlara toplam 375 TL ve 2 bin TL ve üzerinde olanlara ise toplam 450 TL promosyon ödemesi yapılacak.

TEB, hazırladığ­ı paket kapsamında emeklilere özel ek faydalar da sağlayacak. Paket kapsamında promosyon ödemelerin­e ek olarak emeklileri­n kredi kartı alması ve kredi kartından iki adet yeni otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda kredi kartlarına ilave 50 TL değerinde bonus verilecek. Böylece emekli maaş müşteriler­ine sunulan avantaj 500 TL’ye kadar ulaşmış olacak. Emeklileri­n aldığı kredi kartlarınd­an da kart üyelik ücreti alınmayaca­k. Emekli müşteriler­i için özel müşteri hizmeti hattı da kuran TEB, emeklileri­n bu hattan ve internet bankacılığ­ından yapacaklar­ı eft ve havale işlemlerin­den ücret almayacak. TEB şubelerind­e öncelikli hizmet, özel faizli ve 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimler­ine yüksek faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti TEB’in emeklilere özel paketinde yer alan diğer hizmetler arasında yer alıyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye