Sabah

Özel harekât polisi Doruk

“Kızım ve Ben” filminde özel harekât polisi Doruk’u canlandıra­n Cemal Hünal’ı aksiyon dolu sahneler bekliyor. 41 yaşındaki oyuncu havadaki polis helikopter­inden iple inecek!

- Emir S2MER SABAH

Polis Özel Harekât’tan (PÖH) sanata destek. Cemal Hünal’ın başrolünü oynadığı sinema filmi “Kızım ve Ben”in çekimleri için İstanbul Emniyeti’ne başvuru yapıldı. Filmde bir özel harekât polisini canlandıra­cak olan Hünal, talep onaylanırs­a polis helikopter­inden iple aşağıya inecek. Hünal, özel harekatçıl­arla operasyon sahneleri de çekecek. Sekiz gün sürecek çekimler için 32 özel harekât polisi, dört zırhlı araç ve bir polis helikopter­i talep edildi. Filmde özel harekât polislerin­in yemin töreni sahnesinde Polis Okulu’nun gerçek öğrenciler­i yer alacak.

Gerçek bir yaşam hikâyesind­en uyarlanan filmde Cemal Hünal, Polis Akademisi’ni birincilik­le bitiren kahraman özel harekât polisi Doruk’u canlandırı­yor. 41 yaşındaki oyuncunun birebir yer alacağı çekimler için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. Filmin yapımcılar­ından Ferudun Özdemir başvuruda, uygun görülecek bir açık arazide PÖH’lerle birlikte polis helikopter­inden aşağıya iplerle iniş sahnesi çekileceği­ni belirtti. Başarılı oyuncu da PÖH’lerle aynı sahneyi paylaşacak ve helikopter­den iple aşağıya inecek. Film için operasyon sahneleri de çekilecek.

Cemal Hünal ve İrem Helvacıoğl­u’nun başrolleri­ni paylaştığı filmin çekimleri için 32 Özel Harekât Polisi, dört zırhlı araç talep edildi.

İstanbul Valiliği ile İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün onaylaması halinde 15-22 Temmuz arasında bir emniyet müdürünün kontrolünd­e çekimler yapılacak. Filmde çekilecek yemin töreni sahnesinde ise Polis Okulu’nun öğrenciler­i yer alacak. Sinema filminin bazı sahnelerin­de resmi üniformalı polisler de yer alacak.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye