Sabah

Çekimler gerçeği aratmadı

Başrolünde Cemal Hünal’ın oynadığı “Kızım ve Ben” filminin operasyon sahneleri çekildi. Nefes kesici görüntüler­in yaşandığı çekimlerde 24 PÖH, bir polis helikopter­i ve 4 ZPT kullanıldı

- Emir SOMER

Yeni filminde kahraman özel harekat polisini canlandıra­n oyuncu Cemal Hünal, polis özel harekat (PÖH) üniformala­rını giydi ve teçhizatla­rı kuşandı. Çatışma, operasyon ve helikopter sahnelerin­de dublör kullanmaya­n Hünal, özel harekat polisleriy­le operasyon sahnelerin­i tamamladı. Filmin çekimleri gerçek operasyon sahnelerin­i aratmadı.

h1Lh OY81&8 D8%LgR .8LLA1MAD,

Hünal’ın başrol oynadığı ve çekimleri üç hafta önce başlayan “Kızım ve Ben” isimli sinema filminin baskın, çatışma, operasyon ve helikopter sahneleri çekildi. Operasyon sahneleri için gerçek özel harekat polisleri, polis helikopter­i ve dört adet zırhlı personel taşıyıcı (ZPT) araç kullanıldı. Filmin yapımcılar­ı Ferudun Özdemir, Salih Memişoğlu ve Burak Memişoğlu, İstanbul Emniyeti’ne çekimler için başvurmuşt­u. Filmde özel harekat polisi “Doruk” karakterin­i canlandıra­n oyuncu Hünal, gerçek polislerle birlikte operasyon sahneleri çekti. Çekimler iki emniyet müdürünün kontrolünd­e yapıldı. Hünal, Kilyos’ta dün yapılan helikopter­li çekimlerde dublör kullanmadı. Çekimde 24 PÖH, bir polis helikopter­i ve dört ZPT yer aldı.

FOTOĞRAFLA­R SOSYAL MEDYADA

Hünal, aynı zamanda baba olan Doruk’un yaşamını izleyiciye aktarıyor. PÖH üniformala­rını giyen ve ilk operasyon sahnesini bir mekâna yapılan baskın sahnesi çekimi ile tamamlayan Hünal, helikopter sahnesini de tamamladı. Hünal, operasyon sahne çekimlerin­den önce ve sonra PÖH üniformala­rı ile çektirdiği fotoğrafla­rı da sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafla­ra çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Yapımcılar İçişleri Bakanlığı’na ve İstanbul Emniyeti’ne teşekkür etti.

 ??  ?? Çatışma ve operasyon sahnelerin­e katılan Hünal, PÖH’lerle aynı sahneyi paylaştı.
Çatışma ve operasyon sahnelerin­e katılan Hünal, PÖH’lerle aynı sahneyi paylaştı.
 ??  ?? SA%A+
SA%A+
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye