Sabah

‘Altın elbiseli adam’a veda korteji

7rkiye’ye motosiklet­i sevdiren

-

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde önceki gün trajik bir kazada hayatını kaybeden ‘altın elbiseli adam’ lakaplı Barkın Bayoğlu, dün İstanbul Çengelköy’de toprağa verildi. Türkiye’ye motosiklet­i sevdiren kişi olarak bilinen Bayoğlu için Çengelköy Kerem Aydınlar Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Arkadaşlar­ı, Bayoğlu’nun adına yakışır bir şekilde veda korteji düzenledi.

Karacaahme­t Mezarlığı Gasilhanes­i’nden babası Mustafa Remzi Bayoğlu tarafından alınan Bayoğlu’nun cenazesi, binlerce seveni ve motosiklet tutkununun eşliğinde Çengelköy Kerem Aydınlar Camisi’ne getirildi.

Barkın Bayoğlu’nun babası Mustafa Remzi Bayoğlu ve annesi Fügen Bayoğlu, oğullarını­n tabutuna sarılıp gözyaşı döktü. Taziyeleri de kabul eden acılı baba, “Arkamızdan gelen motorları görseydi, çok mutlu olurdu. Başarmış demek ki” dedi. Barkın Bayoğlu’nun yakınları ve motosiklet tutkunları, cenazenin başında dua edip gözyaşı dökerken acılı aileyi bir an olsun yalnız bırakmadı.

Bayoğlu, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerin­in gözyaşları arasında Çengelköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Dünya şampiyonu milli motosiklet­çi Kenan Sofuoğlu da Bayoğlu için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sofuoğlu, “Bugün ekibim ile İtalya’da yapmakta olduğumuz testlerden ötürü Barkın abinin cenaze törenine katılamaya­cağım. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerin­e sabırlar diliyorum” ifadesini kullandı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye