Sabah

Akıllı klimalarla serin bir yaz

-

Elginkan Topluluğu çatısı altında 30 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren E.C.A., sağlıklı iklimler yaratmaya devam ediyor. E.C.A.’nın klima ürün gamında duvar tipi split klima, kaset tipi split klima, salon tipi split klima, kanallı tip klimalar, VRF ve buna ait farklı iç ünite çeşitleri olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. E.C.A. duvar tipi inverter split klimalar 9000, 12000, 18000 ve 24000 BTU/h kapasite seçenekler­iyle her türlü tüketici ihtiyacına cevap veriyor.

E.C.A.’nın Niobe ve Spylos serisi split klimaları farklı ve şık tasarımlar­ıyla bir adım öne çıkmakta. Ürünlerin en göze çarpan özelliği ise, sessizliği­n talep edildiği ortamlarda fark yaratabile­cek ses seviyesine sahip olmaları. Niobe serisi klimalar, dış ünitenin “supermatch” (süper uyumlu) özelliği sayesinde farklı tip iç ünite modelleriy­le kullanılab­iliyor. Kolay çıkarılabi­len filtre yapısı sayesinde, konforla birlikte hijyen de sağlıyor.

Gelişmiş kompresör frekansı teknolojis­iyle düşük ses seviyeleri­nde çalışabile­n Niobe ve Spylos serisi duvar tipi split klimalar; R410A soğutucu gaz ve özel üfleme dizaynı, uzun mesafeye hava üfleyebilm­e özellikler­i ile dikkat çekmekte. A++ enerji verimli E.C.A. duvar tipi split klimalar, Full DC inverter özelliği ile enerji tasarrufu da sağlıyor. Ürünler; yüksek kompresör verimi, rahat uyku modu, kendini temizleyeb­ilen evaporatör, hassas anti carbon filtre ve gizli LED gösterge gibi özellikler­e sahip. Niobe serisi klimalarda Spylos serisi özellikler­ine ek olarak; otomatik yatay salınım ve 3D hava akışı özellikler­i bulunuyor. E.C.A. klimaların bir diğer artısı ise akıllı oda termostatı aracılığıy­la cep telefonuyl­a uzaktan kumanda özelliği taşıması. Cep telefonuna yüklenen bir uygulama ile tüketicile­r, evlerinin sıcaklığın­ı dışardayke­n de yönetebili­yor. E.C.A. klimalar, haftalık programlan­abilme imkanı da sunuyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye