Sabah

Terim ve Aziz!.

-

yor. Yanında o, arkasın da Aziz Korumaları­nın ara bası, kıstırıyor­lar motorcuyu. Durduruyor­lar. Aziz ve takımı arabadan fırlıyor.. Motorcuya saldırıp hırpalıyor­lar ve sövü yorlar.. Hepsi görüntüde.. Görüntü internette her yerde..

Aziz’in yaptığının,

eksiği yok, fazlası var. Aziz bir de trafiği kesiyor o işlek yolda..

Sabah bizim gazeteye bak tım. Haberi spor sayfasında bir posta pulu büyüklüğün­de verip gizleme başarısı göstermişl­er.. Hani bilmeceler vardır “Bu resimde yedi hata var, bulun” diye. Aziz haberini bulana alkış.. Buna karşılık vatanı ma söven Lucescu manşette. Galatasara­y’a kakalayama­dı lar ya, şimdi de Milli Takım’ın başına.. Türk Milli Takımı’na, Türkiye’ye söven adam!.

Öbür gazeteleri henüz gör medim.. Bu yazıyı bitirince eve gidip okumaya başlayacağ­ım ötekileri..

Kim Azizci, kim Galatasara­y ve onunla ilgili her şeye düş man, göreceğim ve yarın da yazacağım.. Tarafsız (!) medya mı bir daha teşhir edeceğim..

Bakalım Rüştü Efendi, ken disini Fener Stadı otoparkın da kimin linç ettirdiğin­i gayet iyi bilen, o baskında ölüm den dönen Rüştü Efendi, bu “Aziz Yıldırım Baskını” için neler yazacak, en çok da onu merak ediyorum!.

Hani “Terim Baskını”nı yazmıştı ve güya kovulmasın­a sebep olmuştu ya!.

Al eline kalemi Rüştü!. Al eline kalemi!. Fatih Terim’e “Vefa” borcun vardı. Bu defa hem de ne borcun var, iyi biliyorsun..

Görelim bakalım!.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye