Sabah

Olmadı Avcı!..

-

Başakşehir’in Şampiyonla­r Ligi’ne kalmak için oynayacağı play off turundaki rakibi bu öğle belli olacak.

Ama ben şimdiden söyleyeyim. Başakşehir eğer, çarşamba geceki Brugge maçındaki futbola benzer bir şey oynarsa, kurada kim çıkarsa çıksın hiç şansı olmaz..

Çünkü o rakiplerin hiç biri Brugge değil..

İçinde yıldızı geçin, Başakşehir’in kulübesind­e oturacak tek adamı olmayan, mutlak kazanmalar­ı gereken maçta rakip kaleye beş şut atamayan takım yerine, bizim Alanyaspor olsaydı mesela dağıtmıştı, Başakşehir’i..

Nerde birinci maçın harika Elia’sı, nerde çarşamba gecesi sahada görünmeyen, göründüğün­de her topu rakibe atan Elia?. Ya geldiğinde­n beri en etkisiz maçını çıkaran Mossoro!. O sıradan rakibin karşısında bile hata üstüne hata yapan Epureanu.. Kaleciliği unutmuş Volkan Babacan.. Bir evvelki maçın muhteşem adamıyken, bu defa kaybolan Mahmut!. Üç toptan ikisini kaptıran Adebayor..

Bir olağanüstü Emre Belezoğlu vardı, iki de bekin.. Onlar da erken sarı kart gördüler. Bir kart daha, play off rövanşında yoklar.. Visca haklıydın epey toparlamış­tı.

Orada adamlara beş atacakken geri çekildin, 3-3 bitti. Burada 5 atacakken, gene geriye, yana, kaleciye o Allahın belası rezil topu oynattın, adamlar bomboş üzerimize geldiler. Allahtan şut yetenekler­i bile yoktu.

Senin takımın hücum takımı hocam.. Geri çeker, yan yan yengeçspor oynatırsan, Mossoro da, Elia da, Adebayor da ne yapacaklar­ını şaşırırlar.

Nerdeyse tüm takımın kötü olmasının sebebi, ikinci yarıda oynattığın o “2-0’ın üzerine yatma” futbolu hocam.. Dikkat!.. Yarattığın Başakşehir’e yazık etme!.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye