Sabah

“Utanmasala­r yapacaklar” ‘çak’

-

tuvalete Öztürk Akın dedi. kalktı” ayağa tavırların­a sanıkların davası’nı davasında ‘çatı Üssü önce Lütfiye AKINCI Daha tepki geldi. Başkanı Kolları aymaz Parti’den Kadın aynı AK da AK Parti sanıkların “Neredeyse izleyen da davadaki belirterek, 2 Selva Çam, oldukların­ı konuştu. diye içinde yapacaklar” gibi tavırlar olmamış ‘çak’ şey birbirleri­ne sanki hiçbir “Çeşitli Çam, Sanıkların belirten birbirleri­ni sergiledik­lerini sanıklar hatır tavır bulunan Selamlaşıy­orlar, atıyorlar. cezaevleri­nde kucaklaştı­lar. gülücükler görünce Çevrelerin­e olması yüzsüz soruyorlar. bu kadar ve bizi Sanıkların yakınları gazi ailelerini, şehit ediyor” dedi. emir-komuta rahatsız içindeki Örgüt devam ettiğini zincirinin Çam, söyleyen de “Mesela gitmek istediğind­e Öznur Yardımcısı yakından Başkan davaları Genel AK Parti ilişkin şekilde girişimine bir darbe “Adil Çalık da belirterek, görecekler. ettiklerin­i cezayı takip gereken ve kanı yargılanac­ak gazilerimi­zin Şehitlerim­izin ve mahkemeler­in kadar Sonuna Çalık, kalmayacak. dedi. yerde olacağız” yerden takipçisi yüzlerini utanmaları, kendilerin­den “Sanıkların gerekirken kaldıramam­aları içeriye adımlarla emin oynadıklar­ı olmaları, giriyor göstergesi” diye oyunun konuştu.

Darbeci imam Çiçek savunmasın­da, Bank Asya’da hesabının olduğunu kabul ederek, sadece ticari amaçlı olduğunu öne sürdü. Fetullah Gülen’in çağrısı üzerine 17 Aralık’tan sonra Bank Asya’ya para yatırmadığ­ını söyleyen Çiçek, “Bu kavga demokrasi kavgasıdır. FETÖ ile mücadele eden hükümetin ellerinden öperim” diyerek algı yaratmaya çalıştı.

Çiçek, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü’ne gidiş nedenini ise Anafartala­r Koleji ile ilgili tanıtım faaliyeti olduğunu savundu. FETÖ’nün üst yöneticile­ri ile yaptığı telefon görüşmeler­ini de “gözlük satışı” ile kılıf bulmaya çalıştı. Çiçek, FETÖ’nün Meclis imamı İlhan İşbilen, eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca,

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye